cdemir
cemalnacitolga
METE-TEOMETE
lotoloto
neco50
nstegk1999
sayiner (say'er)
'in katkılarıyla...
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
cdemir
cemalnacitolga
METE-TEOMETE
lotoloto
neco50
nstegk1999
sayiner (say'er)
'in katkılarıyla...
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Konu fındıkfındık tarafından (04.03.19 Saat 23:47 ) değiştirilmiştir.
Dumanı tüte tüte yapılan bu paylaşım için teşekkürler.
Renkli Teksas yapmakla çok iyi ediyorsunuz üstatlar. En sevilen kahraman. Teşekkürler.
Benim Teksas'larım geldisağolun dostlarım
![]()
Görmek için konuya LİKE vermem gerekmedi.Nedenine gelince 40 kilometreden bile görürüm TEKSAS'ı.
Benim için eşsiz bir yayındır.
Emeği geçen bütün dostlara çok teşekkür ederim.
Bizim de kişisel yayın hayatımız Zagor , Teksas , Teks ve Tommiks le başladı dersek yanlış söylemiş olmayız.
Aradan geçen yıllar için de hiç birisini unutmadık.
Biz büyüdük Rodi hep genç kaldı.
Profesör hiç yaşlanmadı.
Blek formundan bir şey kaybetmedi.
Bağımsızlık savaşı kazanıldı.
Değişen biz olduk galiba onlara hiç bir şey olmadı.
Aslına bakarsanız bir gün Kaptan Swing , Gamlı Baykuş , Mister Blöf ile Teksas ve arkadaşlarının yollarının kesişeceğini hep beklemişimdir.Olmadı belki gelecek maceralardan birisinde gerçekleşir.
En sevdiğim karekterlerden birisi Oklitus'tu.
Deha bir insan.
Buluşları kritik noktalarda ki katkıları ile eğlenceli olduğu kadar eşsiz bir karekter.
Keşke ABD bağımsızlık savaşı sonrası konulu yeniden çizilse.
Bağımsızlık savaşı kazanılmış ve ortalık süt liman olmuşken bir anda macera yeniden başlasa.
Teksas evlense çoluk çocuğa karışsa , Rodi biraz daha büyüse , Oklitus yeniden ders vermeye başlasa sonra yolları tekrar bir yerlerde kesişse ve macera yeniden başlasa.Teksas evlenmese daha iyi olur aslında evlilik aşkı ve macerayı öldürür.
hazine değerinde bir paylaşım..emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkürler..
Çizgi severler, Kadıköy'de çizgi roman dükkanlarında hala Teksas-Tommiks arıyor biliyor musunuz, sıklıkla
şahit oldum Kadıköy civarlarındayken.. Özellikle Hoz Teksas-Tommiks'leri sıklıkla aranıyor ama bilindiği gi-
bi baskıları tükendi Hoz'ların... Artık şanslıysanız, ikinci el ya da tek tük takım olarak ciltleri bulunabiliyor..
Teşekkür ediyorum, elinize sağlık dostlar...
Teksas' ta beklediğim yere geldik. Zamanla "essegesse" çizgileri hayli gelişime uğrayacak; doruğundayken de yayın hayatı sona erecek. Paylaşım ve gösterilen emeğe teşekkürler..
Çocukluğumuzda siyah-beyaz ları zor bulurken,
Şimdi cam gibi renkli teksas okuyoruz,
Emekleriniz için Teşekkürler arkadaşlar.