Konu: Yucatan 1512 (Alex Vede - Dark Horse Books / 2025

Admin

Seviye: 42 
    Tecrübe: 2,755,557
    Sonraki Seviye: 3,025,107

Beğenmiş
    13,765
    Beğenilmiş
    3,195
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Yucatan 1512, efsanevi bir altın şehri amacıyla Yucatan Yarımadası'na gelen İspanyol askerlerinin seferini konu alıyor. Çoğu fetih ve istila hikâyesinde olduğu gibi, olaylar hızla kanlı bir hale dönüşüyor. Ardından da açgözlü ve kibirli adamların elinde birçok masumun ölümü geliyor.

Hikâye, bir zamanlar müttefiki olanlara karşı isyan ederek yerel çocuklardan birini kurtarmaya çalışan, dünyadan bezmiş ve yaşlanmış İspanyol asker Sorolla'nın hikayesini konu alıyor. Kadim bir şehir, güçlü antik büyüler, yağmacı İspanyol askerleriyle savaşan devasa yapı savaşçılarıyla, dolu dolu, kısa ama güçlü bir macera.

Yucatan 1512, hem çizer hem de yazar olarak görev yapan Vede'nin ilk özgün çizgi romanı.

İçerikte sunulan dünya, Alex'in ilerideki eserlerinde göreceğimizi düşündüğüm daha büyük bir hikâyeye işaret eden, zengin bir dünya. Öykü kısa ve basit gelebilir belki ama görsel olarak muhteşem çizimlerle bezeli bir grafik roman.

İyi okumalar dilerim.

Çizer Alex Vede'nin instagram adresi (aster01 dostuma teşekkürler)

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

* Bugüne kadar en az 50 mesaj yazılmış olmalı *

Üye

Seviye: 6 
    Tecrübe: 214
    Sonraki Seviye: 282

Beğenmiş
    62
    Beğenilmiş
    43
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Alışkanlık. Hemen çizerlerin çizimine bakarım. Çizim ve renklendirme beni başka dünyalara götürmesini beklerim. Hemen Alex Vege'yi "google"ladım.: [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Tavsiye ederim. Görsellik şahane, şimdi geldi sıra hikayeye..

Elinize ve gözlerinize sağlık victoryv

Üye

Seviye: 6 
    Tecrübe: 214
    Sonraki Seviye: 282

Beğenmiş
    62
    Beğenilmiş
    43
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Link paylaşmanın yasak olduğunu unuttum. Gereksiz görünürse linki kaldırmanızı rica ederim.

Admin

Seviye: 42 
    Tecrübe: 2,755,557
    Sonraki Seviye: 3,025,107

Beğenmiş
    13,765
    Beğenilmiş
    3,195
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Alıntı aster01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Link paylaşmanın yasak olduğunu unuttum. Gereksiz görünürse linki kaldırmanızı rica ederim.
    Linkin silinmesine gerek yok değerli üstadım. Sonuçta paylaştığım kitabın çizerine ait vermiş olduğunuz link ve çizeri tanımak isteyenler için de doğru adres. Hatta izninizle ana konuya da ekledim Alex Vede'nin instagram linkini.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları