Ara:

www.cizgilikitap.com  

  1. OT Dergi - Sayı 17

    Konu Sahibi: aksamsefasi | 25.08.19 - 22:19
    mizah dergisi, ot dergisi
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 133
    Son Mesaj: 03.09.19 - 00:55
    Son Yazan: fındıkfındık   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Ot

  2. OT Dergi - Sayı 18

    Konu Sahibi: aksamsefasi | 25.08.19 - 22:22
    mizah dergisi, ot dergisi
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 140
    Son Mesaj: 27.08.19 - 19:41
    Son Yazan: victoryv   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Ot

  3. Diyojen - 01

    Konu Sahibi: murataral | 08.05.15 - 18:36
    diyojen - 01, mizah, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2,241
    Son Mesaj: 03.03.19 - 14:10
    Son Yazan: yazarcizer   son yazılan Mesajı göster
  4. Kalem Dergisi No: 03 (1927)

    Konu Sahibi: murataral | 09.05.15 - 00:38
    kalem dergisi no 3 (1927), mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 2,550
    Son Mesaj: 03.03.19 - 14:08
    Son Yazan: yazarcizer   son yazılan Mesajı göster
  5. Amcabey 1942 - 01

    Konu Sahibi: murataral | 02.06.15 - 09:05
    amcabey 1942 - 01, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2,465
    Son Mesaj: 26.06.18 - 21:58
    Son Yazan: gümüş saç   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Amcabey

  6. Tef 1954 - 05

    Konu Sahibi: murataral | 15.05.15 - 20:30
    mizah, mizah dergileri, mizah dergisi, tef 1954 - 09
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1,625
    Son Mesaj: 26.06.18 - 21:48
    Son Yazan: gümüş saç   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Tef

  7. Tef 1954 - 12

    Konu Sahibi: murataral | 15.05.15 - 19:03
    mizah, mizah dergileri, mizah dergisi, tef 1954 - 12
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 2,033
    Son Mesaj: 01.06.18 - 00:30
    Son Yazan: dingilbey   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Tef

  8. Amcabey 1942 - 02

    Konu Sahibi: murataral | 02.06.15 - 09:07
    amcabey 1942 - 02, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2,121
    Son Mesaj: 20.02.18 - 10:52
    Son Yazan: murataral   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Amcabey

  9. Papağan 01

    Konu Sahibi: murataral | 16.05.15 - 21:15
    karikatür, mizah dergileri, mizah dergisi, osmanlıca mizah dergisi, papağan 01
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2,314
    Son Mesaj: 01.10.17 - 16:04
    Son Yazan: atahaslan   son yazılan Mesajı göster
  10. Deli Sayı - 003

    Konu Sahibi: cortomaltese | 19.01.17 - 16:30
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1,454
    Son Mesaj: 26.01.17 - 04:48
    Yazan: Melih41   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Deli

  11. Deli Sayı - 002

    Konu Sahibi: cortomaltese | 09.01.17 - 20:20
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1,465
    Son Mesaj: 11.01.17 - 15:05
    Son Yazan: fındıkfındık   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Deli

  12. Deli Sayı - 001

    Konu Sahibi: cortomaltese | 23.12.16 - 15:19
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1,240
    Son Mesaj: 25.12.16 - 20:15
    Son Yazan: savataged   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Deli

    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1,641
    Son Mesaj: 30.09.16 - 21:42
    Son Yazan: fındıkfındık   son yazılan Mesajı göster
  13. Akbaba 1939 Sayı 002 (23.11.1939)

    Konu Sahibi: murataral | 25.05.16 - 13:04
    akbaba 1939-002, kbaba, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,871
    Son Mesaj: 25.05.16 - 13:04
    Son Yazan: murataral   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Akbaba

  14. LAMA (Tükürmeden Konuşamayan Mizah Dergisi)

    Konu Sahibi: savataged | 18.05.16 - 00:19
    2016, ankara, aylık mizah dergisi, karikatür, lama, mizah, mizah dergisi, sayı 10
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2,391
    Son Mesaj: 18.05.16 - 13:53
    Son Yazan: fındıkfındık   son yazılan Mesajı göster
  15. Sıpagetti Sayı - 01 (15 Kasım 1992)

    Konu Sahibi: savataged | 02.04.16 - 02:23
    15 kasım 1992, cavit çağlar, çizgi roman, demirel, milliyet galaksi, mizah, mizah dergisi, mizah eki, sayı - 01, sıpagetti, temel reis, www.cizgilikitap.com, yallah tazyik
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1,728
    Son Mesaj: 02.04.16 - 14:59
    Yazan: oks03   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Sıpagetti

  16. Atom - Sayı 2004-04

    Konu Sahibi: lenard | 11.02.16 - 21:12
    atom, bahadır boysal, leman, mizah dergisi
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2,412
    Son Mesaj: 19.02.16 - 18:21
    Son Yazan: gümüş saç   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Atom

  17. Boyoz 2006-02

    Konu Sahibi: Kanchekenzi | 13.02.16 - 01:03
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1,712
    Son Mesaj: 19.02.16 - 15:31
    Son Yazan: savataged   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Boyoz

  18. Atom - Sayı 2004-06

    Konu Sahibi: lenard | 11.02.16 - 21:22
    atom, bahadır boysal, leman, mizah dergisi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,360
    Son Mesaj: 19.02.16 - 15:15
    Son Yazan: savataged   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Atom

  19. Fos sayı - 01

    Konu Sahibi: murataral | 23.05.15 - 09:53
    fos 01, fos sayı: 01, mizah dergisi
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2,165
    Son Mesaj: 11.02.16 - 22:33
    Son Yazan: Kanchekenzi   son yazılan Mesajı göster
  20. Lombak Sayı 099 (2009)

    Konu Sahibi: lenard | 31.01.16 - 23:39
    lombak, mizah dergisi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,908
    Son Mesaj: 01.02.16 - 12:14
    Son Yazan: savataged   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Lombak

    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,114
    Son Mesaj: 24.12.15 - 17:06
    Son Yazan: kaskel   son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 2,226
    Son Mesaj: 13.12.15 - 23:16
    Son Yazan: istanbullu   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Keskin Ustura

  21. Fırfır Sayı - 008 (23.01.1990)

    Konu Sahibi: savataged | 25.11.15 - 02:47
    23.01.1990, fırfır, fırt, gırgır, mizah dergisi, sayı - 008, www.cizgilikitap.com
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1,824
    Son Mesaj: 25.11.15 - 17:43
    Son Yazan: fındıkfındık   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Fırfır

  22. Dolmuş Siyasi Mizah Mecmuası 1956 - 28

    Konu Sahibi: savataged | 25.11.15 - 02:17
    1956, dolmuş, mizah dergisi, sayı - 28, siyasi mizah, siyasi mizah mecmuası, www.cizgilikitap.com
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,921
    Son Mesaj: 25.11.15 - 02:17
    Son Yazan: savataged   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Dolmuş

  23. Ballı Hoşaf 2004 - 02

    Konu Sahibi: murataral | 28.07.15 - 13:30
    ballı hoşaf 2004 - 02, mizah, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,676
    Son Mesaj: 29.07.15 - 00:13
    Son Yazan: mesut6400   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Ballı Hoşaf

  24. Salata Fasikül - 091

    Konu Sahibi: murataral | 31.05.15 - 19:52
    fasikül - 091, mizah, mizah dergileri, mizah dergisi, salata
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2,178
    Son Mesaj: 19.07.15 - 22:55
    Son Yazan: fındıkfındık   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Salata

  25. Keskin Ustura 1994 - 002

    Konu Sahibi: murataral | 06.07.15 - 23:47
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,470
    Son Mesaj: 07.07.15 - 00:49
    Son Yazan: jean marcel   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Keskin Ustura

  26. Curcuna 1980 - 07

    Konu Sahibi: mistercaki | 05.07.15 - 15:09
    curcuna 1980 - 07, karikatür, mizah, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 2,343
    Son Mesaj: 06.07.15 - 20:47
    Son Yazan: mesut6400   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Hey Curcuna

  27. LeMan Sayı 0664

    Konu Sahibi: murataral | 23.06.15 - 20:58
    karikatür, leman - sayı 0664, mizah, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1,753
    Son Mesaj: 24.06.15 - 22:03
    Son Yazan: fındıkfındık   son yazılan Mesajı göster

    Forum: LeMan

 
Toplam 2 Sayfadan; Sayfa 1 1 2
profesyonel web tasarım
© Copyright 2019. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları