Ara:

www.cizgilikitap.com  

  1. Diyojen - 01

    Konu Sahibi: murataral | 08.05.15 - 18:36
    diyojen - 01, mizah, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2,241
    Son Mesaj: 03.03.19 - 14:10
    Son Yazan: yazarcizer   son yazılan Mesajı göster
  2. Kalem Dergisi No: 03 (1927)

    Konu Sahibi: murataral | 09.05.15 - 00:38
    kalem dergisi no 3 (1927), mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 2,550
    Son Mesaj: 03.03.19 - 14:08
    Son Yazan: yazarcizer   son yazılan Mesajı göster
  3. Pişmiş Kelle Sayı - 126

    Konu Sahibi: murataral | 16.05.15 - 23:33
    mizah, mizah dergileri, pişmiş kelle sayı - 126
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2,488
    Son Mesaj: 21.11.18 - 01:44
    Son Yazan: akymaiden   son yazılan Mesajı göster
  4. Amcabey 1942 - 01

    Konu Sahibi: murataral | 02.06.15 - 09:05
    amcabey 1942 - 01, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2,465
    Son Mesaj: 26.06.18 - 21:58
    Son Yazan: gümüş saç   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Amcabey

  5. Tef 1954 - 05

    Konu Sahibi: murataral | 15.05.15 - 20:30
    mizah, mizah dergileri, mizah dergisi, tef 1954 - 09
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1,625
    Son Mesaj: 26.06.18 - 21:48
    Son Yazan: gümüş saç   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Tef

  6. Tef 1954 - 12

    Konu Sahibi: murataral | 15.05.15 - 19:03
    mizah, mizah dergileri, mizah dergisi, tef 1954 - 12
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 2,033
    Son Mesaj: 01.06.18 - 00:30
    Son Yazan: dingilbey   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Tef

  7. Amcabey 1942 - 02

    Konu Sahibi: murataral | 02.06.15 - 09:07
    amcabey 1942 - 02, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2,121
    Son Mesaj: 20.02.18 - 10:52
    Son Yazan: murataral   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Amcabey

  8. Papağan 01

    Konu Sahibi: murataral | 16.05.15 - 21:15
    karikatür, mizah dergileri, mizah dergisi, osmanlıca mizah dergisi, papağan 01
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2,314
    Son Mesaj: 01.10.17 - 16:04
    Son Yazan: atahaslan   son yazılan Mesajı göster
  9. Gırgır Sayı - 0754

    Konu Sahibi: zagor-t | 04.06.16 - 09:39
    gırgır sayı 754, mizah dergileri
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1,275
    Son Mesaj: 05.06.16 - 12:27
    Son Yazan: fındıkfındık   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Gırgır

  10. Akbaba 1939 Sayı 002 (23.11.1939)

    Konu Sahibi: murataral | 25.05.16 - 13:04
    akbaba 1939-002, kbaba, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,871
    Son Mesaj: 25.05.16 - 13:04
    Son Yazan: murataral   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Akbaba

  11. Dolmuş Siyasi Mizah Mecmuası 1956 - 24

    Konu Sahibi: murataral | 30.05.15 - 20:30
    dolmuş 24, karikatür, mizah, mizah dergileri
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,769
    Son Mesaj: 22.02.16 - 21:04
    Son Yazan: fındıkfındık   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Dolmuş

  12. Fırt Sayı 072

    Konu Sahibi: palio68 | 28.10.15 - 22:39
    çizgilikitap, fırt, mizah dergileri, ozanbarış & palio68
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1,578
    Son Mesaj: 17.02.16 - 23:25
    Son Yazan: gümüş saç   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Fırt

  13. Ballı Hoşaf 2004 - 02

    Konu Sahibi: murataral | 28.07.15 - 13:30
    ballı hoşaf 2004 - 02, mizah, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,676
    Son Mesaj: 29.07.15 - 00:13
    Son Yazan: mesut6400   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Ballı Hoşaf

  14. Dolmuş Sayı - 06 (Sabah Gazetesi Eki)

    Konu Sahibi: murataral | 18.06.15 - 00:33
    dolmuş 06, karikatür, mizah, mizah dergileri
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2,380
    Son Mesaj: 28.07.15 - 23:53
    Son Yazan: fındıkfındık   son yazılan Mesajı göster
  15. Salata Fasikül - 091

    Konu Sahibi: murataral | 31.05.15 - 19:52
    fasikül - 091, mizah, mizah dergileri, mizah dergisi, salata
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2,178
    Son Mesaj: 19.07.15 - 22:55
    Son Yazan: fındıkfındık   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Salata

  16. Keskin Ustura 1994 - 002

    Konu Sahibi: murataral | 06.07.15 - 23:47
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,470
    Son Mesaj: 07.07.15 - 00:49
    Son Yazan: jean marcel   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Keskin Ustura

  17. Curcuna 1980 - 07

    Konu Sahibi: mistercaki | 05.07.15 - 15:09
    curcuna 1980 - 07, karikatür, mizah, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 2,343
    Son Mesaj: 06.07.15 - 20:47
    Son Yazan: mesut6400   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Hey Curcuna

  18. LeMan Sayı 0664

    Konu Sahibi: murataral | 23.06.15 - 20:58
    karikatür, leman - sayı 0664, mizah, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1,753
    Son Mesaj: 24.06.15 - 22:03
    Son Yazan: fındıkfındık   son yazılan Mesajı göster

    Forum: LeMan

  19. Zıpır 103

    Konu Sahibi: murataral | 15.06.15 - 01:30
    mizah dergileri, mizah dergisi, zıpır 103
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2,089
    Son Mesaj: 16.06.15 - 00:15
    Son Yazan: mesut6400   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Zıpır

  20. Dolmuş Sayı - 03 (Sabah Gazetesi Eki)

    Konu Sahibi: mistercaki | 03.06.15 - 22:19
    dolmuş 03, karikatür, mizah, mizah dergileri
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,491
    Son Mesaj: 04.06.15 - 00:48
    Son Yazan: mesut6400   son yazılan Mesajı göster
  21. Hıbır Sayı - 101

    Konu Sahibi: murataral | 29.05.15 - 00:57
    hıbır sayı - 101, mizah, mizah dergileri
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1,878
    Son Mesaj: 31.05.15 - 13:46
    Son Yazan: fındıkfındık   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Hıbır

  22. Ballı Hoşaf 2004 - 01

    Konu Sahibi: murataral | 26.05.15 - 14:01
    ballı hoşaf 2004 - 01, mizah, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 3,295
    Son Mesaj: 28.05.15 - 12:53
    Son Yazan: fındıkfındık   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Ballı Hoşaf

  23. Çarşaf 1988 Sayı - 50

    Konu Sahibi: murataral | 24.05.15 - 19:23
    çarşaf 1988 sayı - 50, mizah, mizah dergileri
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 2,083
    Son Mesaj: 27.05.15 - 20:01
    Son Yazan: zagor-t   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Çarşaf

  24. Lak Lak Sayı - 072

    Konu Sahibi: murataral | 19.05.15 - 12:35
    karikatür, lak lak sayı - 072, mizah, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 2,134
    Son Mesaj: 20.05.15 - 22:45
    Son Yazan: mesut6400   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Lak Lak

  25. Fırt Çizgi Öyküler 08

    Konu Sahibi: murataral | 19.05.15 - 01:10
    fırt çizgi öyküler 008, mizah, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3,115
    Son Mesaj: 20.05.15 - 13:43
    Son Yazan: fındıkfındık   son yazılan Mesajı göster
  26. Lak Lak Sayı - 044

    Konu Sahibi: murataral | 19.05.15 - 12:37
    karikatür, lak lak sayı - 044, mizah, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,447
    Son Mesaj: 19.05.15 - 12:37
    Son Yazan: murataral   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Lak Lak

  27. Fırt Çizgi Öyküler 06

    Konu Sahibi: murataral | 19.05.15 - 01:05
    fırt çizgi öyküler 006, mizah, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3,481
    Son Mesaj: 19.05.15 - 01:29
    Son Yazan: fındıkfındık   son yazılan Mesajı göster
  28. Fırt Çizgi Öyküler 07

    Konu Sahibi: murataral | 19.05.15 - 01:08
    fırt çizgi öyküler 007, mizah, mizah dergileri, mizah dergisi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 3,336
    Son Mesaj: 19.05.15 - 01:08
    Son Yazan: murataral   son yazılan Mesajı göster
  29. Çarşaf 1976 Sayı - 23

    Konu Sahibi: murataral | 17.05.15 - 23:42
    çarşaf 1976 sayı - 23, mizah, mizah dergileri
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,487
    Son Mesaj: 17.05.15 - 23:46
    Son Yazan: mesut6400   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Çarşaf

  30. Çarşaf 1979 Sayı - 37

    Konu Sahibi: murataral | 17.05.15 - 23:20
    çarşaf 1979 sayı - 37, mizah, mizah dergileri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,112
    Son Mesaj: 17.05.15 - 23:20
    Son Yazan: murataral   son yazılan Mesajı göster

    Forum: Çarşaf

 
Toplam 2 Sayfadan; Sayfa 1 1 2
profesyonel web tasarım
© Copyright 2019. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları