aksamsefasi, anthis, cufcuf,Edip , fındıkfındık,kutuge ,melange , palio68, victoryv,yazarcizer .
Eee bu seri de sayende tamamlandı mı yoksa üstad. Ellerine sağlık.
fındıkfındık, gorgon,kutuge , victoryv .
Konu fındıkfındık tarafından (01.03.21 Saat 18:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: eeE
Aksini belirtmediğim sürece yaptığım tüm paylaşımlardaki taramalar bana aittir.
Amacım arşivlerimin daha fazla kişiye ulaşmasıdır.
İnadına Devam...
Bu sayıyla birlikte "Günaydın Ustura" serisi tamamlanmış oldu, kıymetli üstadım.
Son olarak ilk üç sayıyı tek sayfa olarak tarayıp paylaşmayı planlıyorum.
Serinin tamamlanmasında senin de çok değerli katkın oldu.
Ben de sana çok teşekkür ederim.
Nice serilerde buluşmak dileğiyle...
fındıkfındık, gorgon,kutuge , victoryv .
Aksini belirtmediğim sürece yaptığım tüm paylaşımlardaki taramalar bana aittir.
Amacım arşivlerimin daha fazla kişiye ulaşmasıdır.
İnadına Devam...
Benden katbekat fazla paylaşım yapmış biri olarak nasıl da iyi temennide bulunmayı biliyorsun, kıymetli üstadım.
Bu paylaşımları yapmak için klavyenin tuşlarına kaç kez dokunduğumu, bilgisayarın faresine kaç kez tıkladığımı, tarayıcıyla kaç defa selamlaştığımı saymam mümkün değil.
Her şeyden öte kendi zamanımdan nasıl çaldığımı anlatamam.
Elbet, o klavyeye ekmek kırığı dökülecek, susam kaçacak,
Elbet, o bilgisayar faresine kıl tüy dolanacak ki, bu eserleri böyle nadide bir platformda ölümsüzleştireceğiz.
Bu forumun sen dâhil tüm değerli paylaşımcılarına ve saygıdeğer yöneticilerine bu vesileyle bir kez daha teşekkür ederim.
Yüce gönlünüz ve paylaşım isteğiniz için tekrar tekrar teşekkürler.
fındıkfındık, gorgon,kutuge .
Hani çocukluğumuzda vardı bir bilmece: "Biz biz idik, biz idik, 32 kız idik" diye başlayıp "inci gibi dizildik" diye devam eden.
Arşive inince 81 adet dergi de öyle güzel görünüyor işte. İnci gibi dizilmiş, genç kız gibi süzülmüş, "al beni, oku beni, sar sinene sakla beni" diyen 81 enfes ustura.
Usturalarınız her daim keskin, tıraşınız her daim sinek kaydı olsun değerli dostlar. İkinize de sonsuz teşekkürler büyük emekleriniz için.
fındıkfındık, gorgon,kutuge .
Ezbere bilirim tüm Nazım Hikmet şiirlerini, doğuştan; "Öyle insanlar vardır ki bir şarkı söyler gibi ölebilirdiler.", seninle omuz omuza aynı Aşk'ı paylaşma şansı elde edebildiğim için onur duyuyorum dostum, sağol