[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Yazdırılabilir Görünüm
Hey yavrum hey! Gece gelen Martin : şkdm
Süper bir çalışma. Emeği geçenlere teşekkürler. İnşallah devamı gelir sevgili dostlar.
Sizden korkulur dostlarım Mandos ve Atlantis51 Yeniden balonlamak mı? Kolaylıklar dilerim. Güzel çalışman,emeklerin için çok teşekkür ederim Mandos ellerine sağlık
80'lerde Conan, Örümcek Adam vs. diyoruz ama bir de Atlantis vakası vardı Tay Yayınlarının... Conan, Örümcek Adam gibi kahramanlar çizgisel geleneklerimizi ne denli değiştirdiyse, Atlantis'le de Tay Yayınları aynı etkiyi yaratmıştı diye not düşmek istiyorum yeri gelmişken... İmkansızlıklar Dedektifimizin gizemlerle dolu maceralarını okumak, farklı lezzetler içeren çizgisel kapıları aralamıştı adeta çizgi severler için... Bu anlamda Martin Mystere okumak, kendi adıma okumaya doyamadığım bir çizgi sürecine evrilmişti taa o yıllardan günümüze... Şimdilerde ise dostlarımızın giriştiği ve okuma keyfimizi kat be kat arttıracak yepyeni bir balonlama ve düzenlemeyle, ilk maceradan itibaren okuyacak olmak, Martin Amca tutkunları için yeni bir fırsat, hiç okumayanlar için de tabir-i caizse yepyeni bir başlangıca yelken açıyor kısacası... Emeği geçen her iki dostumuza da gönül dolusu teşekkürlerimi iletiyorum bu meşakkatli çizgisel yolculukta, ellerinize sağlık sevgili Atlantis51 ve sevgili Mandos...
Alıntı:
lenard Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Elinde mandalinalar vardı. Hafif yalpalıyordu, Lenard. smile
O ne :rolleyes gece yarısı mı geldi bu daha yeni görüyorum harbiden, şu ay bir bitsin kesin çeviriye başlıyorum söz arkadaşlar, gerekli örgütsel dökümanları tamamlayıp acil faaliyete geçelim H: bunu hiç söyleyeceğimi sanmazdım ama çeviriyi özledim :cool ellerinize sağlık dostlarım, bana da yer ayırın yaw smile
Dostlarımızın ortak çalışması ile harika paylaşım konusu ortaya çıkmış.
Atlantis51 ve Mandos dostlarımıza çalışmalarında kolaylıklar dilekleriyle,
bu güzel çalışmalarına teşekkür ederiz.
Atlantis51 ve Mandos ortak çalışması harika olmuş.
Ne zamandır bekliyordum. Klasik Maceraların 1. cildini.
Tamamlanması dileğiyle emek verenlere çok teşekkürler.
değerli üstadlar Atlantis51 ve Mandos çok mükemmel bir çalışma. teşekkürler.
GEÇMİŞİN SIRLARI
Orjinal Adı: Gli Uomini in Nero (İsmin tercümesi: Kara Adamlar)
Orjinal Sayı: MM1
Orjinal Tarih: 1982.04
Çizer: Giancarlo Alessandrini
Yazar: Alfredo Castelli
Maceranın Türkiye baskıları: KM-#1, Tay31-#1, TayAlbüm41-#1
Yunanistan'da Martin'in eski bir tanıdığının eline geçirdiği tehlikeli eski el yazmalarını Martin'e postalaması ile maceraya atılan kahramanımız, Azur'da dalış yaparken bulduğu bir batık liman civarında kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğrar. önce Yunanistan'a sonra Luxor'a sürüklenecek.
TAGS: Scuba aksiyon, Tapınak gizli girmek ve delta wing, gizli odalar ve mekanizmalar, Atlantis, Kara Adamlar, Portekiz, Yunanistan, Luxor)
NOT: Çizimleri güzel, senaryosu akıcı ve hızlı bir macera. Kara adamların misyonunu da tanıtıyor.
Atlantis51'in güzel ve özenli taramasına, Mandos'un çalışmalarına teşekkürler.