* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Yazdırılabilir Görünüm
Bu harika paylaşım için teşekürler
64 sayfalık iki macera daha var sırada. gerekli düzeltmelerden sonra sırasıyla paylaşıma açacağım.
Emek dolu değerli paylaşımınız için çok teşekkürler ederim Ercu Unlu
Ne denli kalın bir cilt olduğu, taramanın sırtından da gayet net anlaşılıyor. Aslında bu tarzda, 3 macera içeren Zemblalar serinin sonlarına doğru ara ara tekrarlanmakta. Hele son sayıların (245, 246) kalınlıkları görmeyenler için gayet şaşırtıcı olabilir, hatırlatmak gerekirse. Tabi bu tarzdaki kalın ciltler, benim düşünceme göre, iade sayıların ikinci bir kez daha kullanılması anlamına geliyor, zira bu tarz örneklere Atılım Yayınlarının çıkardığı eserlerde sıklıkla karşılaşmaktayız. Benzer şekilde Swing örneklerinde 8-9 farklı maceranın aynı sayı numarasıyla piyasaya sürüldüğünü biliyoruz. Teşekkür ederim emekleriniz adına...Alıntı:
Ercu unlu Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Zembla için teşekkürler..
Süper bir paylaşım, teşekkürler..
Bakalım Afrika'da ne Roma'sı varmış, teşekkürler.
Maceranın başlangıç sayfasındaki ONETA imzası dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama bu durum eskiden çok sık rastlanılan bir durum değildi diye hatırlıyorum. Şimdilerde olsa, imzasız da olsa ONETA kardeşlerin çizgisini ayırt edebiliyorum ama eskiden bu isim o kadar anlamsızdı ki çizgi severler için. Eskiden, yani bizler çocukluk yıllarımızda çizgi romanların nasıl ve kimler tarafından çizildiğine dair bilgileri önemsediğimiz söylenemez, ama gördüğünüz gibi şimdilerde karşılaşılan bir imza, neleri akla getiriyor. Forumların bu aktif yönünü bu yüzden seviyorum. Çok teşekkür ederim sevgili Ercü, elinize sağlık.
Kısa sürede cildin tamamını paylaşmışsınız, bizlere de maceraları sırasına binaen aynı dosya içine aktarıp kalın bir ciltmiş gibi okuma keyfi kaldı sanırım.:) Kısa zamanda göstermiş olduğunuz çaba ve emekleriniz, uzun vadede eminim bir çok çizgi sever için, güzel duygulara gark olacaktır. Çok teşekkür ederim.
Sevgili Ercu unlu Zembla paylaşımı ve yeni bir deyim öğrenmeme sebep olduğunuz için teşekkür ediyorum :)Alıntı:
Tex Willer Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Geçen gün bahsi geçen bir Swing cildi gördüm, ilk önce acaba sahaf'ın toplamasımı diye baktım ama orjinaldi ve oldukça kalındı, eyvallah...Alıntı:
savataged Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Eline sağlık dostum :) ben aslında Zembla'dan çok Rasmus için okurdum çocukken ve hatta şimdi bile :D
çok teşekkürler ederim