* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Yazdırılabilir Görünüm
Zembla elimizden hiç düşmezdi, en kıymetli serisi, ellerine sağlık üstadım :)
Macera ismide çok acayip nede olsa türkçe çeviri yapan kişinin kafası başka yerlerdeymiş herhalde teşekkürler arkadaşım
Sanırım bu sayıya ait ikinci macera taradığınız bu macera, zira maceranın başlangıcında yer alan ve başka bir maceraya ait olduğu görülen bir "son" sayfa söz konusu. Eğer öyleyse, cildin tamamını arşivleyebilmek anlamında, o macerayı da tarayabilirseniz seviniriz.:) Evet, Zembla benim de sevdiğim bir çizgi roman, her ne kadar okuması zor olsa da. Yan karakterlerin devrik cümleli diyaloglarını küçük bir çocukken anlamlandırmak hiç de kolay olmamıştı diye hatırlıyorum. Tabi aksiyonun hiç eksik olmaması, ayrıca Tarzan vari bir konsepte sahip olması nedeniyle sevmiştim çocukken. Şimdilerde ise bu "fabl" geleneğinin temsilcisi olan "Fables - Masallar" çizgi romanını okumanızı öneririm, naçizane. 3 cilt çıktı henüz ve 4. cildi merakla beklemedeyim kendi adıma. Çalışmanız için teşekkür ederim.
Önceki macera İkanuların Hazinesiy'miş. Zamanla tararım diye düşünüyorum.Taramada yeniyim. Ancak fotoşopla gerekli düzeltmeleri yapabiliyorum. O yüzden biraz zaman alıyor.Tavsiyelerinize uyacağım. Ancak zaman ister. Mesajınız için çok teşekkürler..
* Bugüne kadar en az 300 mesaj yazılmış olmalı *
Daha kolayıma geldiğinden bu şekilde paylaşıyorum. Cildin başında yarım bir macera var.Y.ibişin sonunda da başka tam macera var.Her ikisini de tarayabilirim. Kimseyi merak ettirmek istemiyorum.Öbür türlü çok zamanımı alabilir.Daha ilerde olabilir. Ayrıca elimde başka Zembla cilt ve tek sayıları da mevcut. Seçimi ben yaparsam ,tarayıp paylaşmaktan daha hoşnut olurum diye düşünüyorum.
Değerli paylaşımlarına çok teşekkürler Ercu unlu. Arkadaşların değindiği konu hakkında bir yazım olacak kitabın bir bütün olması listeler açısından çok önemli, ürer serisinin aynı kapaklı ve aynı sayılı kitaplardan 8 adet olması ve bunlarında içeriklerinin farklı olmasını havayı birazcık kirletiyor. hangi kitap hangi seriyi takip edecek çık çıkabilirsen :).
Anadolu da köyler de gulyabani'ye verilen isimler gibi okurken pek yadırgamamıştım.Alıntı:
Atlantis51 Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Cildin kalan kısmı da hazırlanmaktadır. En kısa zamanda paylaşıma sunulacaktır. İyi akşamlar.
Esrarengiz savaş adlı macerayı kastettim. Yanındaki macerayı da ilave ettim. Baştan sona tarandı. 25. sayı olması gerekiyor. Düzeltirim.Alıntı:
Ercu unlu Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Kolay gelsin Ercu unlu. Çok teşekkürler...
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Zehirli Ok Tam Macera (tek sayfa) linki eklenmiştir.
İkanuların Hazinesi tek sayfa linki eklenmiştir.