[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Yazdırılabilir Görünüm
Öyle oldu annemin sağlık problemleri yüzünden hastahanede refakatçılık yapıyorum ama çok yakında senin sevdiğin kahramanı unutmadım belki yarın belki yarındanda yakın smileAlıntı:
All4all Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Damarsın kardeşim smile
Anneniz umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.Geçmiş olsun ve bu emek içinde teşekkürler.
Devam etmek ve bunları bizlere ulaştıran arkadaşlara yürekten teşekkürler.....
Söylediklerine aynen katılıyorum... Geçmiş olsun...Alıntı:
istanbullu Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Çok geçmiş olsun sevgili Atlantis51, umarım en kısa zamanda sağlık haberlerini alırız buradan..
Bunca sıkıntılı günlerinde çizgileri eksik etmediğin için ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum emekle-
rin için dostum, eline sağlık...
Sevgili dostum..
Dualarımız anne'n için..
Böyle günler de bile paylaşım yaptığınız için,teşekkür ve kalplerimiz seninle..
Annemize geçmiş olsun diler, ellerinden öperim. Annemize iyi bak, Mustafa kardeşim...
Geçmiş olsun.Yüce allahtan acil şifalar dilerim.Paylaşımın için teşekkür ederim.Ellerine sağlık.
329. Gömülmüş Dehşet (L'orrore sepolto)
Tarihi: 10.10, Sayfa Sayısı: 188, Orijinal Sayı: 543-544, Yeni Zagor Cilt: 155-156
005-Gömülmüş Dehşet-L'orrore sepolto (543), 005-Dehşet Dağları-Le montagne del teröre (544).