[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Bu dergi ilk kez paylaşılmaktadır.
Yazdırılabilir Görünüm
Bu dergi ilk kez paylaşılmaktadır.
Teşekkür ederim.
Sinan Gürdağcık, Yurdagül Göker, Ragıp Derin, Mehmet Sevinç, Fatih Okta, Mustafa Kocabaş, Muammer Erkul ve birçok kişi daha.... Teşekkür ederim dostum
Eski isimlerin tekrar görünmesi ne mutlu hoşgeldiniz heidi ve teşekkürler.
Seni yeniden, çok sevdiğin çocuk dergileriyle haşır neşir görmek çok güzel bir duygu sevgili Heidi,
hoş geldin, sefalar getirdin Çizgili Kitap'a... Teşekkür ve selamlarımla.
Türkiye Çocuk Dergisi; sıralı listesi dahi çok zor olan, çocuk dergileri tarihimizde en uzun soluklu seri ve her paylaşımı çok kıymetli, eline sağlık üstadım smile
Tanıdık isimleri yeniden görmek ve çocuk dergileri için çok teşekkürler Heidi.
Paylaşımını arşivime eklerken 1991 yılının diğer sayılarının da Heidi paylaşımı olduğunu gördüm,
çocuk dergilerine verdiğin emeklere ve bizlerle paylaşmana çok teşekkürler Heidi..
Müstesna paylaşımınız için hususen teşekkürler,Hoşgeldiniz.
Çizgili Kitaba, Hızlı girdiniz. Bol paylaşımlarla. bizleri mutlu ediyorsunuz. Emekleriniz için çok teşekkür ederim Heidi.
türkiye çocuk hiç bir zaman radarıma giren bir dergi olmadı. aynı tercüman çocuk gibi. daha çok doğan kardeş, milliyet çocukların çocuğuydum ben. bunda yaşın ve yolun kesişmemesinin de payı var biraz.
bu nedenle şimdi, yıllar sonra, burada bu dergileri baştan keşfedip incelemek ayrı bir şans oluyor benim için.
teşekkürler sayın heidi.