Merhaba sayi 5 numara 4 numara cikiyor bir baksaniz tskler
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba sayi 5 numara 4 numara cikiyor bir baksaniz tskler
Bir sorun görmedim ben.Alıntı:
erko2750 Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Sayi 5 numara ayni 4 numara onu bir baksaniz tskler
Vallah ikiside acemi sayisi
Merhaba tekrar halbuki sayi 4 acemi o link calisiyor ama sayi 5 r kasaba olacana ama acemi link cikiyor
Dediğini anladım, sıralı listeden 5'e tıkladığında 4. sayının sayfası çıkıyor, yanlışlıkla aynı link verilmiş, şimdi düzeldi. 5'i indirebilirsin :thumbsupAlıntı:
erko2750 Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Tskler linke indirdim ne sayi 7 8 9 v.s sayilari yuklemeyi yapacaksiniz
Çeviri - Balonlama uzun ve zorlu bir süreç. Projeye dahlim olmadığı için tek diyebileceğim 7 yakında. 8-9 zamanla smileAlıntı:
Merhaba, çeviriler ve balonlamalar belirli periyodlarda yapılabilitor. Şu anda ingiliz yayıncı cinebook 9. sayıda. Biz de bir sene içinde cinebookla eşzamanlama planlıyoruz. Sitemizde yeni sayılar eklendikçe takip edebilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz.Alıntı:
Kadroya bak..Sanki dünya karması..Emeği geçenlere gönülden teşekkürler..Sağolun var olun..