[QUOTE=gozi;17158]... Orijinali ile karşılaştırdım .[::: /QUOTE]
Sayın gozi, orijinali de e-kitap mı? Eğer öyleyse ve serinin diğer kitapları da varsa paylaşırsanız sevinirim.
Rama Bahçesi 2 çok bekleyenin var. Gözümüz yollarda kaldı. :wink
Yazdırılabilir Görünüm
[QUOTE=gozi;17158]... Orijinali ile karşılaştırdım .[::: /QUOTE]
Sayın gozi, orijinali de e-kitap mı? Eğer öyleyse ve serinin diğer kitapları da varsa paylaşırsanız sevinirim.
Rama Bahçesi 2 çok bekleyenin var. Gözümüz yollarda kaldı. :wink
[QUOTE=BArekit;21249]Orijinal derken İngilizce'sini kastetmiştim :)Alıntı:
gozi Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
[QUOTE=gozi;21250]Tamam... Bana da o gerekli zaten... Çevirilerde bazen çok önemli maddi hatalar oluyor. Onları orijinali ile karşılaştırmak istiyorum.Alıntı:
BArekit Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
[QUOTE=BArekit;21256]Buyur dostumAlıntı:
gozi Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
[QUOTE=gozi;21300]Çoook teşekkür ederim... Rama II de var mıydı acaba? Bizim çevirmenler adında bile hata yapmışlar. "Rama Dönüyor" demişler. İlgisi yok!Alıntı:
BArekit Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
[QUOTE=BArekit;21313]Tüm seri burada :)Alıntı:
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Harikasın gozi. Teşekkürler...
merhaba rama bahçesi kitabının ikinci kısmını tekrar paylaşabilirseniz çok sevinirim. teşekkürler
Buradan buyurun: [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]Alıntı:
flys Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Bahsetmek istediğim daha önceki yazılardan anladığım kadarıyla, serinin üçüncü kitabı olan rama bahçesinin iki parça halinde olduğunu ve ilk parçasının buraya yüklenmiş olduğu. Yanlış da anlamış olabilirim tabi. o yüzden üçüncü kitabın ikinci kısmını istemiştim. Yine de çok teşekkür ederim, gönderdiğiniz kitabı bugün bitirdim ve üçüncü kitaba geçmek için sabırsızlanıyorum.