Herbiri poster, afiş, tablo niteliğinde 100 sayfadan oluşan nefis bir eser.
Kolibrinin kıvılcımı bile bizleri fethetti. Küllerinden yeniden doğduğunda olacakları düşünemiyorum bile.
Yazdırılabilir Görünüm
Herbiri poster, afiş, tablo niteliğinde 100 sayfadan oluşan nefis bir eser.
Kolibrinin kıvılcımı bile bizleri fethetti. Küllerinden yeniden doğduğunda olacakları düşünemiyorum bile.
Seni tekrardan sayfaların arasında görmek güzel sevgili dostum.Kolibri ismini bilen bilir zaten,anlatmaya gerek yok.Çizgilere gönül vermiş değerli şahsiyetlerin çizgilerden uzak kalması herkes için kayıp.
Çizgi severlere,arşivcilere,çizgi roman araştırmacılarına kaynak olan kolibri paylaşımlarına tekrardan kavuşabilecek olabilmemiz benim için büyük kazanç.Sohbetini ve mesajlarını özlediğim bir dost olarak ise çok çok keyifli.
Değerli paylaşımına çok teşekkürler üstadım...
Sevgili prince kardeşim ben de eski dostlara yeniden kavuşmanın heyecanı içerisindeyim.
Selam ve sevgiler.
Tekrar seni buralarda görmek çok güzel dostum. Kolibri namın kadar, nadir bir paylaşımla çizgi roman dünyamıza tekrar hoş geldin.. Paylaştığın nadir ötesi çizgiler, artık boynu bükük kalmıyacak,
seninle şenlenecek, seninle yine gönüllerimizi fethedecek... Hep bizimle kal olurmu.. İyi ki Varsın.
Siz dostlarımı yine bir arada yan yana görmek beni çok mutlu etti.
Hepiniz iyi ki varsınız. Özleminiz hep hissedildi, inanın.
Sevgi ve saygılarımla...