Liste tamamlandı, iyi günlerde kullanalım hayırlı olsun.
Yazdırılabilir Görünüm
Liste tamamlandı, iyi günlerde kullanalım hayırlı olsun.
Kırmızılar var mıydı, ben tamamlanmıştı sanıyordum bu listeyi, eline sağlık üstadım, böyle daha iyi oldu; liste aşağıya doğru çok uzun olmadı smile
Alıntı:
fındıkfındık Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Konuların hepsi vardı ve ne yazık ki bazı paylaşım konuları istedikleri olmayınca oyunun içinden çıkıp geri isteyenlere ait olduğu için silinmiştir.
Kayıp olan 3 -5 sayı en yakın zaman içinde yerine ilave olacaktır. Kitap ve paylaşım konusunda hiç mi hiç sıkıntımız asla yoktur.
Teşekkür ederim. Yukardaki listede linkler ölüydü. Ama şimdi düzelmiş.Alıntı:
forumcekadam Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Liste yapım aşamasında olduğundan çalışmaz durumdaydı bu nedenle konu içinde mesajlara arşiv kısmından bakılacağı bilgisi ifade edilmiştir.Alıntı:
mzbb1967 Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Epeydir 1000'e kadar saymamıştım, 10'ar 10'ar da olsa 946'ya kadar saydımAlıntı:
fındıkfındık Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
okullar açıldı iyi bir antenman oldu. Sayın Palio ikinci bir seri bitirirse
1000 lik olarak listesi benden. Viking kanı akıtan, Gümüş Eyerli, Altın Madalyonlu, Kulke'li Bilge'li..