* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Yazdırılabilir Görünüm
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Spolier vereyim, Gaston ve Hip ile hop'da var. 1994 olması çok ilginç geldi bana. o sırada yayın hakkı Milliyet Yayınları'ndaydı sanıyorum.
Sayende bu eski Red Kit'leri tekrar okuma şansı elde ediyorum dostum, sağol, biz renkli Red Kit hiç bilmezdik ki; hep bunlar vardı ve Red Kit'i siyah beyaz tanıdık ilk, sonra renklilerini görünce tuhaf gelmişti :bggrin
Kesinlikle haklısın, 1990'lı yıllarda Milliyet Yayınları gibi bir kurumun telifsiz Red Kit basamayacağını düşünürsek Şilliler'inAlıntı:
oks03 Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Red Kit basması, eskinin telif ödenmeden basma alışkanlığının halen devam ettiğinin göstergesi olarak yorumlanabilir...
Geçmişte bu konulardaki sabıkamızın oldukça kabarık olduğu düşünüldüğünde, Milliyet Yayınları bile Tenten'in illegal ye-
rli çizim bir macera olan Marmara Canavarı isimli macerasını da telifli diğer Tenten maceralarıyla birlikte yayınlaması, pi-
yasa tabiriyle oldukça manidar diğer yandan..:) Olasılıkla bu maceranın farkına varamadılar ama basıldığı için illegal bir
işe imza attılar...
Teşekkür ediyorum üstadım, eline sağlık...