Sıpagetti Sayı - 01 (15 Kasım 1992)
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da
üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Dün öğleden sonra Murat Aral'ın dükkanına uğradım, her zamanki gibi laf lafı açtı, mizah, çizgi roman, tarih vs derken,
dostların biri geldi, biri gitti akşam üstüne kadar. Laf arasında bu Sıpagetti'ye gözüm takıldı ve daha önce tek tük olarak
gördüğüm için alayım dedim akşama tararım diye. Eve gelince taradım da ama kafama takılan bazı şeyler de yok değildi
bu arada... Bu Sıpagetti'yi ben nereden hatırlıyorum diye bizim Ginobili'yi aradım ve forumda ilk dört sayısı bulunan ve
sadece 7 sayı çıkmış olan Milliyet Galaksi çizgi roman ekleri içinde verildiğini öğrendim,.. ya dedim bu Galaksilerin bende
tamamı vardı ama içlerini hatırlamıyordum,.. neyse aradım buldum ve bu Sıpagetti eklerinin olmadığını görerek küçük
çaplı bir hayal kırıklığına uğradım ama buradaki sayının üzerinde sayı numarası olmaması nedeniyle tarih karşılaştırma-
sı yaparak ilk Spagetti olduğunu tespit ettim ve az da olsa teselli buldum...:) Mizahçı dostlarımız kadar olmasa da, A4'de
iki parça tarayıp, birleştirdim vs. Neyse uzadı biraz günün hikayesi, umarım beğenirsiniz, iyi okumalar diliyorum herkese.
YENİ TARAMA
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da
üye olmak için TIKLAYINIZ.]