[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Ozanbarış & palio68 çalışması ile tüm dostlarımıza keyifli okumalar dileriz.
Yazdırılabilir Görünüm
Ozanbarış & palio68 çalışması ile tüm dostlarımıza keyifli okumalar dileriz.
Ozanbarış & palio68 arkadaşlarımız sayesinde o kadar çok zembla paylaşımını bir arada gördüm ki forum da , hangi birinden başlayacağımı şaşırdım. Bundan
başka değişik neler paylaşırım diye de düşündüm. Paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Sağolun, varolun...
Paylaşım yapılan sayıların taraması yaklaşık 7 yıl öncesinindir. Zembla kısmı için hiç sıkıntı yok diyebiliriz dostum serilerin % 95 taranış durumda...:)Alıntı:
Ercu unlu Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Yayın serilerindeki eksik maceralar daha kapsamlı bir konu. Ancak macera olarak sıralamada hangileri eksik bilmiyorum. Belki bulup, forumda paylaşabilirim.
Verileri sıralı bir liste olarak yaparsak o zaman öncelik olarak macera bazında paylaşım yaparız hiç sorun değil. Alpagut serisinin 35 fasikülü haricindeAlıntı:
Ercu unlu Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
geri kalanlar tarandı ve elimde taranmış olanlardan tüm macera isimlerini en kısa zamanda çıkartıp listelerim.
Kaptan Swing en son Hoz Comics tarafından tam seri olarak yeniden yayınlanmıştı. Bu sebeple Swing ' te bilinmeyen, bulunmayan macera sıkıntısı yok. Maksat Zembla' yı Swing ' e denkleştirmek. Hafızam yanıltmıyorsa Zembla, Swing ' ten daha fazla maceraya sahip olabilir. İnşallah yanılmışımdır. Başedemeyiz. Şaka bir yana sana kolaylıklar dilerim.
Konu ile ilgili detay macera listesini çıkartmak ve gereken işlemler için tarama yönünü Zembla kısmına ağırlık verecek şeklinde bir çalışma düzenledik dostum.