* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Yazdırılabilir Görünüm
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Teşekkürler, daha önce okumadığım bir maceradır..
İşlerimden fırsat bulduğum zaman gereken desteği bu bölüme de vermeye çalışacağım.
Ercu unlu dostumuzun sayesinde bu bölüm büyümeye devam ediyor, harika paylaşımlar için çok teşekkürler.
Zembla'yı çok seviyorum, şu ilk sayfanın güzelliği yeter, sağol dostum smile
Bunu bilseydim destek vermeye daha öne çekerdim dostum, bak şimdi rahat edemeyeceğiz. :)Alıntı:
fındıkfındık Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
yarın akşama bir Zembla sözü verebiliriz.
Zembla benim de sevdiğim çizgiromanlardan biri. Sıkılmadan okurum her zaman. Bu daha önce görmediğim bir macerası. Teşekkürler Ercu Unlu.
"Susun, Film Çekiliyor" macerası benim de ilk kez okuyacağım bir macera olacak ve başlık konusunda şaşkınım da biraz açıkçası,.. Bu tarz macera başlıkları bana Bilka Yayınları'nın Örümcek Adam'da kullandığı macera başlıklarını hatırlattı biraz,.. Örnek vermek gerekirse "Bu gece öleceksin", "Yolun Sonu Dostum" vb başlıklar sanırım ne demek istediğimle ilgili cuk oturuyor... Yeni Yıl öncesi son demlerimizde okunması salık verilmişse, asla kaçırılmayacak bir Zembla nitekim,.. Ayrıca 2. ana serinin yanlış hatırlamıyorsam sadece 160-170'li sayılarında kullanılan kapak lejandıyla da özel bu sayılar... Kapak resmini Zembla başlığıyla ikiye ayırmak yaramış gibi Zembla'ya...:) Ercu unlu ustaya içten teşekkürlerimle, bu özel sayı için...
Aynen öyle. Aynı sayı , aynı kapakla çıkmış diğer kitap "Denizler Canavarı" adlı başka bir macerayı içeriyor. Forum da mevcut. Daha önce paylaşmıştım.Alıntı:
savataged Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Çok doğru üstadım, bu aynı sayı ve aynı kapakla yayımlanan değişik maceraların sadece bir örneği,.. bu tarz yayımlanan sayılar 8-9 farklı maceraya kadar çıkabiliyor kimi sayılarda... Yani araştırma yapmak isteseniz sıtkınız sıyrılır Ürer'li yıllar konusunda,.. hem Swing de, hem de Zembla da..Alıntı:
Ercu unlu Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Teşekkürler elleinize sağlık