[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
ozanbarış & palio68 çalışması ile tüm dostlarımıza keyifli okumalar dileriz.
Yazdırılabilir Görünüm
ozanbarış & palio68 çalışması ile tüm dostlarımıza keyifli okumalar dileriz.
Kapak resmi hoşuma gitti. Aslan abinin ilk çalışmalarından olsa da kaplan çok canlı olmuş. Teşekkürler dostlar.
Aslan Şükür üstadımızın, kapakları bile yetiyor. Gerçekten çok güzel bir kapak. Kaplan sanki kolaj gibi duruyor. Teşekkürler Dostlarım Ozanbarış ve Palio68, Ellerinize sağlık.Alıntı:
oktay_izm Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
İyi ki de çizmiş diyor insan, Aslan ŞÜKÜR kapaklarını görünce,.. çizmeseymiş nice olurmuş çizgi tarihçemiz bana göre... Elbette bir çok meşhur kapak çizerimiz var ama Aslan ŞÜKÜR benim için bir başka güzel ve özel bir isim... Ferri İstanbul'a geldiği zaman, TÜYAP'ta o da vardı ve kendisinden imzalaması için götürdüğüm 350'lik ciltleri büyük bir nezaket göstererek imzalamıştı,.. Tabi çocuklar gibi sevinmiştik diğer imzalatan dostlarla birlikte... Kızılmaske fasikülü için söylenecekleri unuttum sanmayın, bir an önce okuyabilmek için inmesini sabırsızlıkla bekliyorum...:) Emekleriniz adına, teşekkür ve saygılarımızla üstadlar...
Rakar ve Kızılmaske, taytlı olup da sevdiğim iki kahraman, ellerinize sağlık üstadlarım smile