[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Tüm dostlarımıza keyifli okumalar dilerim.
Yazdırılabilir Görünüm
Tüm dostlarımıza keyifli okumalar dilerim.
indirme linki hatalı lütfen tekrar link ver
Linkte ne gibi bir hata var belirte bilir misin, ben bir sorun görmüyorum gayet indirebiliyorum.Alıntı:
Emirhan Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Bende çok rahat indirdim..Sorun yok..Pırıl pırıl bir paylaşım..Ellerinize sağlık palio68..Çok teşekkürler..
Kırmızı renkli ve büyük harf ile yazılmış "ÇELİK BLEK" ibaresine tıklamanız yeterli olur...Alıntı:
Emirhan Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Tıkladım indiriyor fakat içindeki yazıları resimleri göremiyorum bir tane boş sayfa indiriyor içi boş bir sayfaAlıntı:
palio68 Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Pc'nizde cbr okuma programı kurulu değil ise okumak için ya programı kurun yada Winrar ile dosyayı açıp içinden dosyayı çıkartın. Konu kısmında herhangi bir sorun yoktur.Alıntı: