[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Yazdırılabilir Görünüm
Kitabın içeriğindeki kahraman veya kahramanlarla hiç alakası olmayan saçma sapan yerli kapak furyası yaşanıyordu o vakitler; bunu hiçbir zaman anlayamadım, hadi Volkan yabancı çizgi romandan kopya da olsa hiç olmazsa yerli bir çizgi romandı, peki Türkçeye çevrilen yabancı çizgi romanların kapakları neden alakasız yerli çizimlerle doluydu, akıl almaz bir şeydi, tabi kopya mopya çekirdekten havacı olduğum için Volkan aşırı ilgi duyduğum ve hepsini okuduğum çizgi romandı, özelikle Rusya bölümleri oldukça iyi idi :bggrin sadece bu kapakları sinirime dokunuyordu ve o yaşta bile bu yerli manasız kapakları koparır takasta bile kapaksız kullanırdım, çok sağol dostum, gerçekten çok kıymetli paylaşım, hemen indiriyorum ve okuyacağım yeniden smile
Adamların aylık bastıkları ciltleri bizimkiler bölüp haftalık mecmuaya çevirince, ekstradan kapak ihtiyacı hasıl oluyordu üstadım. Hatta öyle zamanlar geliyordu ki, İtalya bizim hızımıza yetişemeyince, yayınlanmış olan maceralar yeni bir kapak altında bir kez daha piyasaya sürülüyordu.Alıntı:
fındıkfındık Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Bizim ressamlarımız da eve ekmek götürme derdinde olduklarından önlerine konan kağıtlara yepyeni kapaklar uydurmak zorunda kalıyorlardı.:bggrin
Yüzbaşının gönlümüzdeki yeri ayrı Zafresa üstadım. Elleriniz, kollarınız dert nedir, görmesin.smile
En çok akılda kalan macera bu Rusya macerasıydı, sanırım bayanın adı Olga idi. O zamanlar demirperde , merak konusu bir ülke idi SSCB. Ayrıca Ali Recan' ada Allah rahmet eylesin.Türk çizgi romanına ressam ve yayınevi olarak emekleri çoktur. Eski günlere döndük Yüzbaşı volkan paylaşımızla, Teşekkür ederim.Alıntı:
fındıkfındık Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Türk çizgiromanları arasında muhakkak herkesin bir gözbebeği olan kahraman var, benimki de Yüzbaşı Volkan. Teşekkürler sevgili ZaFrEsA.