[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Tarama : Akşamsefası
Düzenleme : Mehmet Ali
Yazdırılabilir Görünüm
Tarama : Akşamsefası
Düzenleme : Mehmet Ali
Image Comics'in medar-ı iftiharı, ülkemizin yüz akı kadın çizerlerimizden olan Sümeyye Kesgin yakın zamanda Voyagis adında şahane bir bilim kurgu çizgi romanı da yarattı. Ülkemizde ne zaman görürüz, ya da görür müyüz, bilmiyorum. Aşağıy tadımlık bir kaç kare ekliyorum.
Değerli iki üstadıma da büyük emekleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.][Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
ilk defa gördüm çizeri,kitaplarının türkçe çıkmaması ilginç olmuş.Alıntı:
victoryv Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Ülkede kaliteli hangi işin alıcısı, izleyicisi ya da okuru var ki, üstadım? Ucuz diziler, niteliksiz komediler, piyasa işi kitaplar revaçta. İnsanlar plajda kokteyl, yağmurlu havalarda cam kenarında ya da kafelerde kahve eşliğinde sergilemek için alıyor artık kitapları.Alıntı:
aksamsefasi Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Örneğin, son fotoğraftaki arkadaşımız o kurabiyeleri kesinlikle bitirmiştir. Peki İnce Memed'i bitirmiş midir?
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.][Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]