Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
SAS CIA'ye Karşı (Türkiye'de Yayınlanmamış SAS Romanı)
Merhaba dostlar,
Soylu Serennissime Altesleri Malko Linge'nin maceralarını gençken okuyanlara gelsin....
Orjinal sıralamada ikinci sırada yer alan bu macera Türkiye'de hiç yayınlanmadı. Arada atlanmış bu macerayı nostalji yaşamak isteyenler okuyabilir. Türkçenin haricinde Fransızca ve Hollanda edisyonlarını da paylaşıyorum. Çeviri tarafında beğenmediğiniz hususlar olursa orjinal ediyonlarına bakarak revize edebilirsiniz.
İran'da geçen bu macerada Malko kardeşimiz maceranın doruklarında gezerken, hatunlarla kırıştırmayı tabi ki de unutmuyor.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da
üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Seksenli yıllarda, Çınaraltı'ndaki (Hüseyin Avni Dede'ye de selam olsun buradansmile) sahaf sergilerinde elimi attığım iki kitaptan biriydi SAS. Diğeriyse Tay Yayınları'nın Mayk Hammer'i. Cep kitaplarını revaçta olduğu yıllar. Uzun tren yolculuklarında ya da politik literatür ağırlaşıp yorduğunda harika gidiyorlardı. Zaten o trenleri bu kadar güzel kılan da bu ucuz kitaplar ve yemekli vagonlardı.:wink
Kraliçenin hizmetkarı James Bond hazretlerinin gölgesinde kalmış gibi dursa da, benim gibi yaşamının çoğu yollarda ve başka başka coğrafyalarda geçmiş bir adam için kolaylıkla empati kurabildiğim biriydi Malko Linge. Çocukluğumdaki kıta kıta gezen kahramanlarımın bir tür devamı gibiydi. (Bakınız: Alttaki Fotoğraf)
Şimdi sayenizde hiç okumadığım bir kitap ile karşı karşıyayım. Akşama keyifle okuyacağım yeni serüven için çok teşekkür ediyor ve emekleriniz önünde saygıyla eğiliyorum üstadım.