[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Yazdırılabilir Görünüm
@fındıkfındık üstad az kaldı seni de geçip siteyi ele geçireceğim :llaugh:llaugh
Benim de fındıkfındık üstadın bugüne kadarki paylaşım sayısını geçerek forumu ele geçirme planlarım vardı. Ancak, yazdıklarıyla beni 600 dpi konusunda ikna ederek bu planlarıma engel olmayı başardı. Sen 300 dpi hususunda ısrarcısın üstadım, geçsen de sayılmaz smileAlıntı:
aksamsefasi Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Sen 600dpi ile fındıkfındığı geçene kadar ben palio68ide geçer 300dpiyi mecbur kılarım :llaugh:llaughAlıntı:
gorgon Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Üstadım, sen palio68 üstadı geçip, 300 dpi mecburiyeti getirsen bile ben fındıkfındık üstadın sözünden çıkmam yine 600 dpi tararım.Alıntı:
aksamsefasi Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
3000 paylaşım önce yazmışım bunları, ne çabuk geçmiş zaman :)Alıntı: