[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.][Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Yazdırılabilir Görünüm
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.][Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Ellerine ve emeklerine sağlık dostum.
Tatilde bile durmak yok diyorsun yani.
Çok, çok teşekkürler.
Sevgili vefalı üstadımız tatil demeden yeni bir macera ile bizleri buluşturdu.Teşekkür ederim.
Amerikan İç Savaşından nefis bir ayrıntı olmuş kapak. Kuzeyliler, muhtemel kendi özgürlüklerini kazanacaklarını umarak savaşın bir tarafı olmak zorunda kalan yerliler ve yine kuvvetle muhtemel son kurşunlarını sıkmakta olan güneyli subay.
Tatilde bile boş durmuyorsunuz sevgili dostum. Ellerinize, vermiş olduğunuz emeklere sağlık.
Tarama virüsü, bünyeye girmiş bir defa, tatil matil dinlemiyor smile Aynı durum bende de var, tarayıp paylaşımda bulunmadığım gün eksiklik hissediyorum. Bu vesileyle, vefalı üstada, muhteşem Tommiks Özel Serisi için şükranlarımı sunar, çalışmalarında kolaylıklar dilerim.Alıntı:
Solcur Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]