[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Yazdırılabilir Görünüm
Süpersiniz,emeklerinize sağlık. Sayenizde en sevdiğim serilerden birisinin de eksikleri hızla tamamlanıyor.
Çok kıymetli aksamsefasi üstadım,Alıntı:
aksamsefasi Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Sizin mizah dergilerini dijital platforma aktarma gayretiniz ve katkılarınız karşısında, benim bugüne kadar yapmış olduklarım devede kulak kalır.
Yapmaya çalıştığım, bir süredir keyifle yararlandığım bu nadide forumdaki değerli paylaşımlara minnetimin bir karşılığı olarak, elimden geldiğince ve amatörce katkıda bulunmaktan öteye gitmez. Çorbada benim de bir parça tuzum oluyorsa, ne mutlu bana.
Keşke, daha fazla zaman ayırabilsem ve elimdeki dergileri daha süratli bir biçimde tarayıp paylaşabilme fırsatı bulabilsem. İmkân buldukça paylaşıma devam edeceğim.
Bu vesileyle, takdire şayan çalışmalarınız için size tekrar tekrar teşekkür ederim.
Hürmetlerimle.
Keşke üyelerin %10 kadarı sizin gibi düşünse. Bu bile bize fazlasıyla yeter. Emekleriniz için tekrar teşekkür ederim.Alıntı:
gorgon Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]