[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.][Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Yazdırılabilir Görünüm
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.][Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Yalancının mumu macerası
Yatsıya kadar yanar dedik.
Vefalı üstadımıza çok teşekkür etmek gerekir dedik.
Ellerine gözlerine sağlık üstadım.
vee beyaz kapaklı serinin beyaz kapağı 28. sayıyla birlikte görülür. Bu değerli paylaşımı için Vefalı Üstadımıza çok teşekkürler.
Ceylan Teksas'ların (benim için) en güzel serisi diyebilirim. 363'lük seri gibi. Teşekkürler Hüseyin abi.
Bilmeyenler için, ilk 27 sayı itibariyle "niye beyaz kapaklı seri denilmiş ki" sorusunun cevabı burada...smile
Koleksiyonerler tarafından ayrıca 132'lik seri olarak da adlandırılan serinin, bu kapak düzeni 132 nci sayı-
ya kadar kullanılmış olup, orijinal kapak resimleri dışında ara sıra Samim Utkun, Yalçın Dağlı gibi ressam-
larımızın resimleri de az sayıda kullanılmış ayrıca... Teşekkür ve saygılarımla üstadım, eline sağlık...
Film sahnesini aratmayan kapak görseli ile beyaz seri devam ediyor. smileTarama ve düzenleme için teşekkürler sayın vefalı.