* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Yazdırılabilir Görünüm
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.][Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
1976-77 de yayınlanan seriyi bizde olduğu gibi yayınlamışız.
Kapaklar orijinal ve Dino Busett çizimidir.
Sonraki mesajda Dino Busett'in çizdiği bazı kapaklar.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.][Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Ah..Ah...Eski göz bebeklerimizden,satır satır dikkatle okuyarak hatmetmeye çalıştıklarımızdan.Teşekkürler.
Kinowa bana göre çok ilginçtir; Tex severlerin hemen hemen hepsi Kinowa'yı da sever ve Tex okumayanların neredeyse tamamı Kinowa okumaz, Tex ile Kinowa arasındaki bu ilişkiyi yıllardır bir türlü çözemedim, eline sağlık dostum, kapak çok güzel.