Yüzbaşı Volkan Tay Yayınları Fasikül - 096
Yüzbaşı Volkan maalesef oldukça az paylaşımı yapılan çizgi romanlarımızdan biridir.
Özellikle konusu itibariyle güncel olması bir yana çizgi kalitesi ve tadı ile de benim çok sevdiğim eserlerdendir.Bu mecmuanın tarihi 1978 yılına ait.
Kısa bir tarama sonrası mecmua hazır hale geldi.Orjinalliğine hiç dokunmadık özellikle olduğu gibi kendi halinde bıraktık her şeyi.Sarı sayfaların kokusu tadı bıraktığı izler bir araya getirildiğinde doğrusunun da bu olduğu düşüncesindeyiz şimdilik.
Asterikslere gelince taraması biten ancak bir türlü fırsat bulamadığımız düzenlemesini yapamadıklarız halen bekleme aşamasında en kısa sürede bitirmeye çalışacağız diyoruz ancak aşırı bir iş ve süre baskısı altında bulunuyoruz.Farklı sorun ve problemlerde cabası.
Petranyus dostumda bu aralar çok yoğun olduğu için ona fazlaca havale yapamıyorum.
Yüzbaşı Volkan konusunda da elimizden geldiği kadar paylaşım yapma kararındayız.Dün akşam Petranyus la bu konuyu konuştuk.Hocam dedi elimizde ki sayıları bir sıralayalım olmayanları azar azar tarayıp ekleyelim.Aynen üstad dedim.Zamanla paylaşmaya çalışırız.
Şimdilik iyi tatiller.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da
üye olmak için TIKLAYINIZ.]
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da
üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Orjinal Tarama ve Tek Sayfa Düzenleme : ABOLARDİS & PETRANYUS