* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Yazdırılabilir Görünüm
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Pekos Bill'in kafasındaki ne :schock eline sağlık abi smile bu yerli kapaklar resmen ayrı bir mevzu :laugh
Ben de merak ettim şimdi.:schock Üstün körü bakarım da, pek üstünde durmadıydım. Hatırlattığın için teşekkürler.smileAlıntı:
fındıkfındık Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Saç sakarı... smileAlıntı:
fındıkfındık Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Pekos Bill'in bir nevi alameti farikasıdır. Yaratıcıları, silah yerine sadece kement kullanan
kahramanlarının bu ayrıksı özelliğine sarı saçların arasına böyle güzelleme ekleyerek daha da
akılda kalıcılık ummuş olmalılar.
Vahşi batıda, hatta Teksas gibi daha da vahşi bir ortamda, sorunları kementle çözmeyi düşünmek sanırım sadece çizgi
romanlara has bir durum olsa gerek, zira 'Teksas gibi ya da Teksas'a döndü ortalık' gibi deyişlerin dilimize pelesenk ol-
duğunu hatırlarsak, Teksas'da vahşi batı günlerinde pekde öyle kementle falan mesele çözmenin akla yatkın bir durum
olmadığı muhakkak... Benim bildiğim Colt kanunun geçerli oralarda, tabi Pekos Bill haricinde...smile
Üstadların değindiği bu saç meselesi benim de hep aklımı kurcalamıştır, yani neyin kimin ve nasıl kahramanlar yaratıl-
acağı meselesi yaratıcılarının tercihidir, saygı duymak gerekir ama sevip sevmemek de okuyucunun meselesidir...:wink
Teşekkür ediyorum üstad, eline sağlık...
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.][Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Yine ilk kez Albo d'Oro serisinde sayı 261
Pecos Bill v1n45 Appuntamento Con L'ignoto
olarak yayınlandı.
Elinize sağlık üstadım sağolun.
bir dokunuşta benden olsun.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]