* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Yazdırılabilir Görünüm
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Kapak, sağ üstte; Kızılmaske'yi ilk kez şortla görüyorum, hatta çorapları falan da var galiba :schock üstelik kendisi; yeryüzünde bilinen ilk taytlı çizgi roman kahramanıdır benim bildiğim :bggrin işte bu yüzden; kapaklara hiç bakmadan direkt çizgi romanları okumaya başlardım o vakitler :sneaky sağol abi smile Red Kit çocukluğumuza imza atmış kahramanlardan, unutulması imkansız ::kizil
Lejanttaki Kızılmaske çizimi oldukça ilginç, ben de ilk kez bu halde görüyorum kahramanımızı, içerikteki
macerada da çizimler hep uzun tayt ve çizme söz konusu, hani bacakları boyamayı mı unuttu ressam di-
yeceğim o zaman çorap vari bir şey olmazdı diğer yandan, çizme olması gerekiyordu o halde de. Gerçek-
ten ilginç, doluya koyuyorsun almıyor, boşa koysan dolmuyor misali.. Diğer yandan çok zengin bir içerik
söz konusu bu Red Kit'lerde, yanılmıyorsam bu seri kısa sürmüştü, 8 fasikül gibi hatırlıyorum...
Teşekkürlerimle üstadım, eline sağlık...
8 fasikül olduğunu pek anlamadım. Başka bir seri olmasın? Bende Aralık 1965 - 17. sayı da var en son. Bulabildiklerimi fırsat buldukça forumda paylaşacağım. İlgin için teşekkürler.Alıntı:
savataged Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Doğrudur üstadım, o kadar karışık ki, 8 fasikül diyerek hepten karıştırmışım ortalığı...smileAlıntı:
Ercu unlu Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Uyarın için teşekkürler...