[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Uzun soluklu, sinema dergilerinden birisi...
İyi okumalar arkadaşlar
Yazdırılabilir Görünüm
Uzun soluklu, sinema dergilerinden birisi...
İyi okumalar arkadaşlar
Bilgisayarımı yeni formatladım. Otomatik dns ayarlarında, herhangi bir sorun yok. Sürekli dns ayarlarıyla oynamak, sorun çıkarabilir.Alıntı:
dalga17 Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
İndirme de sorun varmı diye düşünüyorsanız, Mediafire 'ye uygun bilgisayarınıza dosya indirme programı alın. İnternet download ve ücretsiz Free download manager belli başlıları. Dosyaları 2-3 misli daha hızlı indirebilirsiniz.Alıntı:
dalga17 Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Cengiz adminim harikasın bu dergiler tamamlanırsa büyük olay olur.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]sayı: 92 yıl: 2002
Şu sayıdan itibaren haberdar olup (tv'de reklamı vardı) uzun yıllar hiç sektirmeden aldığım, sinemaya bakışımı etkileyen, içeriği oldukça zengin ve film analizleri zihin açıcı bir dergiydi. Mehmet Açar'ın editörlüğünün ardından aynı kaliteyi koruyamadı ve bir süre sonra almayı bıraktım bende.
Teşekkürler Cengiz üstadım, harika bir paylaşım :thumbsup
merhabalar,
forumu yeni görüp üye oldum, bu sine dergilerinin eski sayıları yüklenmeye devam edecek mi? yoksa sadece 1 sayı mı vardır?
teşekkür ederim.
Elimde bayağı çok. Başka dergiler de var. Sinemafanatik olduğun için son yıllara doğru, elimde yok, onlar hariç, devam edeceğim.Alıntı:
cesurgunes Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]