[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Format......Cbr
Yazdırılabilir Görünüm
Format......Cbr
Gerçekten müthiş ilerliyor Killing'ler üstadım, inmesine mukabil hemen okuyorum Killing'leri kendi adıma.
Valla müthiş bu Killling, nerede olduğu, hangi kılıkta karşınıza çıkacağı hiç belli olmuyor namussuzun...:bggrin
Teşekkür ve saygılarımla...
Killing'in yüzü hep konuşuldu kim diye ben çözdüm Kıyafeti giyen Müfettiş Mersie tahmin ediyorum. Birde Türkçeye çevrilse tarih olur Teşekkürler Bahadır Abi,ellerine sağlık. Takipteyiz...
Killing'in sonu ne oldu ya da Killing gerçekte kimdi sorularına yanıt verebilecek kadar takip edemedim ama
Killing'in Dedektif Mercier olabileceği ihtimali bence mantıklı,... İtalyanlar ters köşeyi sever tarihte olduğu
gibi, bu nedenle Killing niye Mercier olmasın ki...smile
Killing "Aldo Agliata" isimli İtalyan bir oyuncudur bilgilerinize...
üstteki linkten fan klüp'ümüzü izleyebilirsiniz
Killing fotoromanının 49-50-51-52 (4 kitapta) sayılarında
Killing'in sevgilisi 'Dana' (Luciana Paoli) rol almamış) yerine başka bir kadın
oyuncu rol almış. Bilgilerinize...
Killing, Müfettiş Mercier ( Dario Michaelis )değildir. "Aldo Agliata" isimli İtalyan profesyonel bir oyuncudur.
Oyunculuk eğitimi ve kariyeri vardır.
bu linkten "The Original Killing(Aldo Agliata) Fan Club - Turkey" adresine ulaşabilirsiniz.
Killing, Müfettiş Mercier (Dario Michaelis) değildir. "Aldo Agliata" isimli İtalyan profesyonel bir oyuncudur.Alıntı:
Cengiz Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Oyunculuk eğitimi ve kariyeri vardır.
bu linkten "The Original Killing(Aldo Agliata) Fan Club - Turkey" adresine ulaşabilirsiniz.