* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Yazdırılabilir Görünüm
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Maalesef türk çizgiroman kapaklarına geçmişte hiç özen gösterilmemiş.Bariz örnek bu sayının kapağı zembla çizimi tam bir çalakalem olduğu çok belli.Sayın ercu bey teşekkürler ve iyi haftasonları.
Size, katılıyorum üstadım. Aslan Şükür ustamız el atsaydı, kapaklar nefis olurdu. Teşekkürler Ercü dostum, ellerine sağlık.Alıntı:
istanbullu Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Kapaklar konusunda haklı olabilirsiniz. Kapağını bile bulamamak var elde. Çok eski fasikülleri gün ışığına çıkarmak ayrıca sevindirici. Kapaklı,kapaksız. Kapaklı olsa daha makbule geçiyor tabi ki. Daha başka ne denebilir. İyi akşamlar.
Bunlara şükür. Hiç elimizde çizgi roman olmasaydı, ne olurdu ? Bizimle beraber mazi olurdu, herhalde. Düşünmesi bile kötü. İyiki varsın sevgili dostum. Paylaştığın Zemblalarla, Kaptan Swinglerle bizi eskilere götürüyorsun. Sağol varol.Alıntı:
Ercu unlu Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]