[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Scan drzeko, edit Assad
300 dpi, original size
Yazdırılabilir Görünüm
Scan drzeko, edit Assad
300 dpi, original size
ben sean connery bondçusuyum ama roger moore da fena değildir hani. hele onun ardından gelenlere bakınca...
teşekkürler dostlar. aya düzenlenen harekata katılma düşüncesindeyim bu akşam yatmadan önce.
Tuttuğum iki macerasından biri bu, diğeri "Rusya'dan Sevgilerle", sağolun üstadlarım, "Olmazsa Olmazlar" forumda yerlerini alıyor ki olabilecek en yüksek kalitede smile
Drax'ın eli gibi bir elle oynayıp batmak için
James Bond'la oynamak lazım...
Benim gibi 80'leri dolu dolu yaşasaydınız, "hangi James Bond" sorusuna cevabınız da eminim ki Roger Moore olurdu,..
Hatta bir anımı anlatayım kendisiyle de, tam olsun.:bggrin 80'lerde renkli televizyonlar yeni yeni hayatımıza girmeye baş-
lamış, video'ların ise esamesi bile okunmuyordu. Yanlış hatırlamıyorsam 1983 senesiydi, Suudi Arabistan'da çalışan e-
niştem Sony Betamax bir video getirmişti, Türkiye'ye temelli dönüş yaptığı zaman. Tabi mahallede olay olmuştu Sony
video. Videoyu paketinden çıkartıp kurduğumuzda ayrıca birde tanıtım kaseti vardı hemen deneme yapabilmeniz için.
Hasılı, kasedi taktık tabi merakla bekliyoruz ne çıkacak diye derken, Roger Moore, bir helikopterin ayağına asılmış va-
ziyette, helikopterdeki kişi tarafından artık sonunun geldiğinden bahsediliyordu ve ardından başka bir tanıtım bölümü
giriyordu sahneye. Sözün özü, o gün bu gündür Roger Moore'cuyum ben arkadaş. Teşekkür ve saygılarımla dostlarım.
Sevgili savataged,
Doctor No filimini rahmetli babamla "Ankara Sineması"nda 1966 yılında yılında izlediğime göre
Sean Connery'yi Bond olarak tanımam normal o halde.... :)