* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Yazdırılabilir Görünüm
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
hemen ilk teşekkürlerimi edeyim
sayın üstadıma
pazarımız sayenizde güzel geçiyor.
Ellerinize kollarınıza sağlık.
2 Macera paylaşıma, 1 teşekkür yetmez..Çok teşekkürler sevgili Ercu unlu..Ellerine emeklerine sağlık..
Özellikle 2.macera "Gamlı Baykuş'un Büyüsü"adlı maceranın paylaşılan ilk sayfasına
dikkatinizi çekerim.Esse Gesse ekibi kızılderilileri,ormanı ne kadar net ve ayrıntılı
çizmişler.Ağacın gövdesindeki budaklar bile ihmal edilmemiş.
Ercu unlu dostumuz istikrarlı şekilde Kaptan Swing kısmına harika paylaşım sunumları hazırlıyor. Emeklerin için teşekkürler dostum.
Biraz güzelleştieyim dedim ama idare edermi bilmiyorum.: ş s
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Aman dostum..! Kitabı olduğu şekliyle görüntülemeyi doğru buluyorum. Ama önce yüzey düzeltme vb. dijital uygulamalarla.. Photoshop vb. programlarda gerek görmedikçe müdahale etmiyorum. Ama sanırım kapağı biraz kontrasttan geçirmiştim. Aslı biraz daha açık renk. Kapakla bu kadar ilgilendiğin için,ve çalışman hoşuma gitti diye açıklama gereği duydum. İyi akşamlar.
Sayın ercu bey sayenizde kaptanımızın çok sayıda sayısı ortaya çıkmakta sağolun.
Ercu Unlu üstad sağ olsun, sırtlanmış yine Kaptan'ı, Tek Gözlü'yü, Mister Blöff'ü...;)
Zembla ve Kaptan Swing'e dair ciddi ve titiz emekleriyle epey yol kat ettik üstad sa-
yesinde, ne mutlu ki... Teşekkür ve saygılarımla emekleriniz adına üstad...
ne zaman teksas ve swinglerdeki meyhaneleri görsem, fena halde susadığımı hissederim ve açlık duygusu benliğimi sarıverir. kocaman kızarmış sosisler, jambonlar, turta ve alabalık, tavşan gibi bilumum ızgaralar gözümün önünden geçer, köpüklü buz gibi bir... neyse iyice gözüm dönmeden çok teşekkür ediyor ve hızlıcatek gözlünün meyhanesine doğru kaçıyorum konudan.