Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Tex Maceraperest Çizgiler Altın Seri Sayı 017 - Kansas Çakalları
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da
üye olmak için TIKLAYINIZ.]
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Kucağı dolu gelmiş Atlantis kardeşim. Emeklerin için çok teşekkür ederim, ellerine sağlık dostum.
Çakalın efeliği,Aslan kükreyinceye kadarmış..İşin içine Teks girdimi bütün Çakallar kaçar..Ellerine sağlık dostum..
Teks'in maceralarında bazen zaman yanlışlıkları olur.Bunun en belirgin örneği ise Kansas Çakalları ile İki Bayrak Arasında ki maceralarda görülür. Kansas Çakalları'nda Teks'in oğlu büyümüştür.Tahminen 15 yaş civarındadır.1861 de Amerika'da iç savaş çıkar. Rancerlerin komutanı Hovendal Teks ve ekibini çağırarak rancerler teşkilatı olarak bu iç savaşta taraf olmayacaklarını, huzur ve güvenliği sağlamak için çalışacaklarını, her iki taraf liderleriyle de bu konuda mutabık kalındığını söyler.Süper Teks yayınlarının 133.sayısında İki Bayrak Arasında macerada Teks bekardır. Arkadaşı Dick ile kuzeylilerin saflarında mücadele ederler.Kronolojik açıdan bu macera daha gerçeğe yakındır.Ne var ki biz okuyucular Teks'i o kadar kanıksamışız ki bu ayrıntıları görmezden geliriz.
Arkadaşlar,Teks severler bir şey aklıma takıldı. Teks Lilith ile evlendikten sonra silah kaçakçıları Jery Stone ile mücadeleye girişir.Tanınmamak için de siyahlar giyinir ve siyah maske takar.Köye Lilith'in yanına geldiğinde Novajolar kendisini Gece Kartalı olarak anarlar.Kıyafetine atfen.Burası tamam.Ama Kit Karson'a ne zaman hangi macerada Gümüş Saç denilir.Hatırlamıyorum.Bilen varsa söyleyebilir mi.Selam ve teşekkürlerimle.