[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Keyifli okumalar dileriz. Tüm dostların Bayramı kutlu olsun. smile
Yazdırılabilir Görünüm
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Keyifli okumalar dileriz. Tüm dostların Bayramı kutlu olsun. smile
Sizlerin de bayramı kutlu olsun dostlarım, hemen indirmem lazım smile
Harika bir bayram hediyesi ile karşı karşıyayız. Bu anlamlı paylaşım sayısında emekleri olan dostlarımızın da bayramını kutlar teşekkürlerimi arz ederim.
Tüm forum ahalisi ve yönetimde ki dostların bayramını kutlarım.Bu harika emekte payı olan dostlara teşekkür ederim.
harika bayram armağanınız bu sıcaklarda alınabilecek en güzel şeylerden birisi benim için. birazdan ağaçların altındaki hamakta uyumakla uyanık arasında, mahmur gözlerle okumanın keyfini çıkaracağım.
hem sizlerin hem forumdaki dostların bayramını kutluyorum.
Mavi Ceketlilerin hastası oldum. Her sayısı ayrı güzel. Bu harika güzellikleri bizlerle buluşturduğunuz için çok teşekkürler sayın Mandos. Sizin de bayramınız kutlu olsun. Bundan sonraki sayıları için de kolaylıklar dilerim.
Yeni fark ettim, bu çalışmada katkıları olan Oks03 ve Stoktan arkadaşlara da teşekkürlerimi sunarım.
Çok teşekkürler sayın Oks03, Stoktan ve Mandos.
Bu serinin tamamlandığını göreceğiz galiba bu gidişle, sizdeki bu muhteşem azim ve emekle.
Ayrıca sizlerin ve forumdaki tüm dostların bayramlarını da tebrik ederim.
Huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeniz dileklerimle...
Üç silahşör Oks03, Stoktan ve Mandos'a Büyük emeklerle meydana getirdikleri çevirilerini için çok teşekkür eder, iyi bayramlar dilerim.
Mavi ceketliler, ne zamandır Çizgili Kitap'a has bir macera olarak devam ediyor ve sanırım forumun merakla takip edilen en özel çalışmalarından... Çizgisel eksikliğini bu kadar hissettiren bir çalışmanın içeriği hakkında daha fazla yorum yapamıyorum zira rengarenk sayfalar beni bekliyor şu an...smile Emeği geçen dostlarımızın geçmiş bayramını da kutlayarak, teşekkür ve sevgilerimi iletiyorum...