* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Yazdırılabilir Görünüm
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Bir Zemblamız daha oldu. Zemblaya balıklama dalalım, pazarın keyfini çıkaralım. Teşekkürler Dostum, ellerine sağlık
Artık dijital hariç çizimlerin neredeyse kalmadığı dönemdeyiz, hatta 10 yıl sonra falan; elle çizim yapan sanatçılara garip garip bakılacağı süreçten geçiyoruz, o zaman da çizgi roman yaşayacak mı, kabuk mu değiştirecek, yoksa çizgi romandan bağımsız yeni bir tür müdür bu, biz tam göremeyeceğiz bunları ama şundan eminim; bu eserlerin internet ortamına taşınması; yeni nesillerin yaşlı Kutsal Çizgi Roman'ı unutmamasını sağlayacak, ellerine sağlık dostum, bu kıymetli paylaşımlar geleceğe de smile
Katılıyorum dostum bu paylaşımların hepsi geleceğe. Onun için unutulmuş, gizlide kalmış ne kadar kitap varsa gün ışığına çıkarılsın ve forum aracılığı ile internet ortamına taşınsın. Dileğimiz budur. Ayrıca kitap taramak gerçekten zevkli bir uğraşı. Tüm forum üyelerine tavsiye ederim. Ve sesleniyorum. "Size de iyi gelecek bu hobi."
Eski çizgi romanlar ve gelecek kuşaklara doğru ve güzel bir biçimde aktarılma konusundaki düşüncelerinize katılmamak mümkün değil,...
Hayat gittikçe digitalleşiyor ve bizler de bu hayatın bir parçası olmamız vesilesiyle digitalleşiyoruz ama bu digitalleşme biz de anılarla bir-
likte yoğrularak hayata tekardan tutunuyor, kitaplar, çizgi romanalar vs aracılığıyla. İşte bu duyguyu verebiliyorsak paylaşımlarımızda, ne
mutlu bize, demem o ki... Emeklerin adına müteşekkirim üstad, eline sağlık...