[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Yazdırılabilir Görünüm
Renkli Gırgır hemen hemen hiç satın almadım ama sarı eski Gırgır'ları tek bir hafta bile sektirmezdim, hatta üzerinde "Pazar günleri Çıkar" yazmasına rağmen; Perşembe günleri akşam saatlerinde gazetecilere gelirdi ve ben o anı bekler; hemen alırdım, tabii hiçbirini saklamadım ne yazık ki, şimdi ise; sarı Gırgır olsun, sonradan çıkan renkliler olsun; hep forumda sizler sayesinde okuyabiliyorum artık, sağol üstadım smile
Keşke alsaydın, 2014 den bir kaç eksik var, bunları sen bana ulaştırırdın, ben de tarardım. Tabii zamanım olur da Scanner'ın ömrü yeterse.Alıntı:
fındıkfındık Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Eksikleri buluruz be dostum Hangi sayılarımız eksik ? arayalım... Teşekkürler emeklerin için zagor-t ,ellerine sağlıkAlıntı:
zagor-t Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
scanner işi kolay abi sen merak etmeAlıntı:
zagor-t Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Scanner'ı taramaya ikna etmem yarım saatimi alıyor. Sanıyorum ısınmıyor.. ya da ne bileyim öyle birşey, hafifden gidici yani...Alıntı:
oks03 Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
2014 den 1-3, 5,6,7 yok. Başka olmayanlar da var tabii. Bende olanları bir paylaşayım önce, gerisine bakarız... Selamlar.Alıntı:
Cengiz Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]