* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Yazdırılabilir Görünüm
* Görüntüyü açabilmek için konuya Like verilmeli *
Yanlış bakmadıysam bu seriden 3.paylaşım.Hepsi de Ercu Unlu'dan gelmiş.Bu seriye de bir sayfa ayırmanın zamanı geldi.
24 sayılık sıralı listeden sözediyorum.Bu seri bildiğim kadarıyla son 3 Ceylan Kit Taylor Serilerinin en zor olanı.Eksik sayıları
biraraya getirmek neredeyse olanaksız.Bir de bu seri çok özensiz karton kapaklarla ciltlenmiş.Tarama yaparken cilt olduğu
gibi sayfa sayfa dağılıyor.Bu yüzden kitabın darmadağın olmasını göze alarak bu paylaşımı yapan Ercu dostumu ayrıca
tebrik ediyorum.
Gerçekten de çok değerli bir seri. Kötü basılmış ama elinde olanın gözü gibi baktığı ciltler. Kit'in "Taylor"a ihtiyaç duymadan önceki ranger halleri.smile
Ve haliyle benim de en sevdiğim yerden. Ellerinize sağlık Ercu unlu üstadım.
Alıntı:
caretta Nickli Üyeden Alıntı [Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Tamamlanması en zor seri Atilla bey bu konuda haklısınız. Ercu unlu dostumuzun harika paylaşımlarıyla yol almaya devam ediyor.
Dostumuzun bu paylaşım emeklerine çok teşekkür ederim. Seride dostumuz elindeki sayıları bitirdikten sonra benimde son destek
paylaşımlarımla zor denen seri çizgili kitap farkı ile tam takım yerini alacaktır.
Ben Kit taylorun son zamanlarına yetiştim.O sebeple bu paylaşımlar diğerlerinden daha güzel geliyor.
Teşekkürler üstadım.