Çizgili Kitap is 18 years old - Çizgili Kitap puni 18 godina - Çizgili Kitap ha 18 anni - Çizgili Kitap tiene 18 años - Çizgili Kitap 18 yaşında - Çizgili Kitap 18 वर्ष का है - Tá Çizgili Kitap 18 bliana d’aoi - Çizgili Kitap - International Comics Joint Brother Forums Union - www.cizgilikitap.com

Konu: Goolshow 1994 Sayı - 02

mesut6400
    Guest

Goolshow sayı - 02 1994

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

İyi okumalar

Teknik
    Nereden
    çArşı - Beşiktaş

Seviye: 57 
    Tecrübe: 32,230,569
    Sonraki Seviye: 35,467,816

Beğenmiş
    28,808
    Beğenilmiş
    19,467
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Her geçen gün mizah dergileri mevzusunda ne kadar geri olduğumu anlıyorum ama yine her geçen gün siz üstadlarımın sayesinde hep öğreniyorum da, kesinlikle indirip okumam lazım bugün, sağol dostum

Aktif Üye

Seviye: 25 
    Tecrübe: 93,005
    Sonraki Seviye: 100,000

Beğenmiş
    27
    Beğenilmiş
    300
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Gool Show, Türkiye'de haftalık yayınlanan ilk spor mizah dergisi idi yanılmıyorsam... Yine yanılmıyorsam 5 sayı kadar çıktı... Devamında Yırtık Krampon (bir dönem bağımsız bir dönemde Fotomaç gazetesinin eki olarak) ve Holigan gibi spor mizah dergileri çıktı ama ömürleri çok uzun soluklu olmadı... Teşekkürler mesut6400...

Melih41
    Guest
    Taramaya o kadar dalmışım ki bu güzel paylaşımı ancak görebildim, çok teşekkürler mesut6400..

Aktif Üye

Seviye: 42 
    Tecrübe: 2,538,738
    Sonraki Seviye: 3,025,107

Beğenmiş
    1,790
    Beğenilmiş
    1,432
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    televizyonlarda futbol üzerine o kadar çok şaklaban futbol yorumcusu ve programı var / vardı ki, bu tür dergilerin yaptığı mizah fazla naif kaçıyor / kaçıyordu doğal olarak. o yılların rezalet programı televoleyi hatırlayın. hani eline mikrofon geçiren futbolcunun magazincilik oynadığı saçma program. hiç duraksamadan gelin günümüze şimdi. ahmet çakarlar, serhatlar, "haydaaa"lar. bir adım bile ilerlemez mi herhangi bir şey? taş olsa değişir yahu. diyalektiğin inkarı gibiyiz resmen.

özenli çalışmanız için teşekkürler sayın mesut6400.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 3

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları