Scan drzeko, edit Assad
300dpi, 1830x2470
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Scan drzeko, edit Assad
300dpi, 1830x2470
Konu Assad tarafından (16.04.16 Saat 15:29 ) değiştirilmiştir.
tommiks'in binbir suratı gibi, yarasa da, blek'in unutulmaz maceraları arasında. laf aramızda yarasanın düşmanlarının yüzünde bıraktığı işaretin anlamını daha çocukken çözmüştüm de, profesörün günlerce kara kara düşünüp bu problemi çözmeye çalışmasını anlayamamıştım. koskoca profesör bu kadar cahil olabilir miydi yoksa?
emekleriniz için bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum drzeko ve assad dostlarım. bugün yolculukta okuyacağım kitap belli oldu bile sayenizde.![]()
Essegesse'nin en sevdiği maceraları olarak duyduğum "Yarasa" da, Tommiks' te Binbirsurat gibi misyonu olan birine karşı mücadeleyi konu alan uzun macera için her iki dostumuza da teşekkür ederim.
Assad .
Yarasa gibi nitelikli çizgi karakterler, yaratılan güçlü senaryolar nedeniyle hafızalarda her daim yer etmiştir nitekim,
unutmak ne mümkün böyle karakterleri...Tıpkı Binbir Surat gibi, Hellingen gibi, Kandrax gibi, Mefisto gibi iliklerimize
işlemiş bu kötü karakterler yıllar boyu. Çizgi roman okuru olarak; senaryo icabı kötülükleri hariç, bir kötülüklerini de
görmedik elbet... İş icabı kısacası...:)
Teşekkür ediyorum emekleriniz adına, elinize sağlık dostlar...
.