7. Seri Tommiks fasiküllerine devam ediyoruz.
Kıbrıs'tan selam ve sevgilerimle.. İyi okumalar.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
7. Seri Tommiks fasiküllerine devam ediyoruz.
Kıbrıs'tan selam ve sevgilerimle.. İyi okumalar.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
İçeriği o günün türkçesi ile okumanın keyfi bir yana, şu kapakları dakikalarca izleme olanağını sağlamanız bile başlı başına bir ayrıcalık. elbette anlayana.
emekleriniz ve kattığınız tüm değerler adına içten teşekkürlerimi sunuyorum üstadım. caretta adı da benim için ölümsüzler kervanına katıldı çok uzun zaman önce.
caretta .
Bizdende Kıbrıs'a sevgi ve selamlar..Sunduğun paylaşım içinde çok teşekkürler..
caretta .
Geçmişte, kendine has çizgi kültürü olan bir ülkeydik bilindiği gibi.. Çizgi romanların peynir ekmek gibi satıldığı dönemlerden,
300-500 adet satıldığında yayının kendini kurtardığı için yayın evlerinin zil takıp oynadığı dönemlere doğru uzanan meşakkatli
günlerdeyiz.. JBC, YKY ve Çizgi Düşlerin kimi yayınları dışında basılan yayınlarla ilgili, kafalarda hep soru işareti olması husu-
su, biraz da çizgi roman geleneğimizin sağlıklı bir gelişim göstermemesiyle ilgili olduğu tespitini rahatlıkla yapabiliriz sanırım.
Geçmişle, günümüz arasında ciddi çizgisel uçurumların olduğu gerçeğiyle yaşamak zorundayız nitekim, bu topraklarda...
Zamanında peynir-ekmek gibi satılan bu Tommiks için teşekkür ediyorum üstadım, eline sağlık...
caretta .
O zamanki kapaklarda; Samim Utkun ustanın bu sade çizgilerini çok seviyorum, ellerine sağlık abi
caretta .
İndirmeden önce kapağa hayranlıkla seyre daldım. Değerli paylaşımın için çok teşekkür ederim Caretta, ellerine sağlık dostum.
caretta .