Konu: Teksas Hoz Comics! Sayı 04 - Blek İkizine Karşı

EKDG

Seviye: 44 
    Tecrübe: 3,663,118
    Sonraki Seviye: 4,297,834

Beğenmiş
    2,273
    Beğenilmiş
    12,344
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Scan drzeko, edit Assad
    300dpi, 1830x2470, q10

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,822,772
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,483
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    EsseGesse üçlüsü yazdıkları kimi senaryolarda, gerek Teksas'ta gerekse de Tommiks'te
    benzer bir kurgu üzerinden gittiler kimi zaman... Blek'in ikiziyle olan mücadelesine karşı-
    lık Tommiks'te onun çok benzeri bir kadının Tommiksin kılığına girerek intikam alma hika-
    yesi anlatılmaktaydı hatırlarsanız.. Keza, G. Nolitta yazdığı Zagor Zagor'a karşı macera-
    sında da benzer bir kurgu söz konusuydu,.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, mutlaka da-
    ha fazla örnek buraya yazılabilir, onları da çizgi severlere bırakıyorum...:)

Drzeko-Assad ikilisinin emek-yoğun çalışmaları adına müteşekkirim, çizgiler onlarla iken
    emin ellerde, velhasıl kelam...
    Konu savataged tarafından (07.04.16 Saat 11:03 ) değiştirilmiştir.

Tiryaki
    Guest
    Bir de Mandrake'nin ikizi vardı gibi hatırlıyorum ama karşı karşıya gelip gelmedikleri konusu hafızama fazla geliyor.
    drzeko&Assad biraderlerime saygılar sunarım...

Aktif Üye

Seviye: 42 
    Tecrübe: 2,619,563
    Sonraki Seviye: 3,025,107

Beğenmiş
    1,788
    Beğenilmiş
    1,432
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Alıntı savataged Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EsseGesse üçlüsü yazdıkları kimi senaryolarda, gerek Teksas'ta gerekse de Tommiks'te
    benzer bir kurgu üzerinden gittiler kimi zaman... Blek'in ikiziyle olan mücadelesine karşı-
    lık Tommiks'te onun çok benzeri bir kadının Tommiksin kılığına girerek intikam alma hika-
    yesi anlatılmaktaydı hatırlarsanız.. Keza, G. Nolitta yazdığı Zagor Zagor'a karşı macera-
    sında da benzer bir kurgu söz konusuydu,.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, mutlaka da-
    ha fazla örnek buraya yazılabilir, onları da çizgi severlere bırakıyorum...:)

Drzeko-Assad ikilisinin emek-yoğun çalışmaları adına müteşekkirim, çizgiler onlarla iken
    emin ellerde, velhasıl kelam...
    kesinlikle haklısınız sayın savataged. hatta doğru anımsıyorsam bazı zamanlar iki tema birleştirilerek işlendi aynı konu üzerinde. viking, karlı ama volkanik bir bölgedeki macerayı hem tommiks hem teksas, hatta kinova'da bile mevcut diye kalmış aklımda. tom'un macerasında kar değil gizli bir şelale girişi vardı. blek ve kinova ise karlar altında volkanik bir bölgede yaşamışlardı farklı ama özünde aynı macerayı.

benim fikrim ise net bu konuda. her birinde ayrı ama apayrı bir tat buldum, bugün de buluyorum.

hemfikir olduğumuz diğer bir konu ise, drzeko & assad ikilisinin kolay ödenemeyecek emekleri ve onlara olan şükran borcumuz.

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 2

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları