Scan drzeko, edit Assad, 300 dpi, original size
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Scan drzeko, edit Assad, 300 dpi, original size
"Kızılderililer Saldırısı; sağolun dostlarım, ben Kızılderililerden yanayım![]()
Gerek çizgi, gerek ekol farkıyla ilk Teksas'lar hafızamıza kazılmış. Teksas için teşekkürler.
Assad .
Assad .
kallavi sayfa boyutu ile taranması düzenlenmesi zor ciltler bunlar. yoğun emek ve büyük gayretleriniz için çok teşekkür ediyorum dostlar.
Assad .
Muhakkak birinden yana olmak gerekiyorsa,ben nice emeklerle bu paylaşımları bize ulaştıran Assad ve drzekodan yanayım..Teşekkürler dostlar..
Esse Gesse'nin Capitan Miki (Tommiks), Il Grande Blek (Teksas), Kinowa, Comandante Mark (Kaptan
Swing), Alan Mistero (Tom Braks) gibi, gerek genel anlamda, gerekse de kendimize has çizgi tarihçe-
miz anlamında ölümsüz kahramanlar yarattıkları konusunda sanırım hepimiz hem fikirizdir... 1955 yılın-
dan itibaren Türkiye'de basımına başlanan kahramanlar silsilesinden bahsediyoruz, dile kolay... Bu ka-
dar yıl çizgileri meşgul edebilmek de, çizgisel anlamda irdelenmesi gereken bir mesele olsa gerek...
Harikulade çalışmalarınız adına teşekkürlerimi iletiyorum dostlar, dert görmeyesiniz...
Şöyle güzel bir resimle de gözümüzün pası silinsin...:)
![]()
Assad .