Uzay Şövalyesi ROM - Sayı 1
Yeniden renklendirilmiş ve tercüme edilmiş hali ile.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Uzay Şövalyesi ROM - Sayı 1
Yeniden renklendirilmiş ve tercüme edilmiş hali ile.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Zamanında Alfa Yayınları'nın çamur gibi baskılarını hatırlıyorum da, bu anlamda böyle nitelikli bir
çalışmayı okuyabiliyor olmak büyük şans... Çalışmanın özellikle yeniden renklendirmeyle ilgili kıs-
mı, kesinlikle göz alıcı. Yayın anlamında bizler için kıyıda köşede kalmış kimi çizgi kahramanlar ü-
zerine bu denli bir çalışma yapılıyor olması, çeviri ve balonlamanın yanına bir de yeniden renkle-
ndirme gibi oldukça meşakkatli bir işçilik eklenmesi meselesi, bu çalışmayı kesinlikle muazzam kıl-
mış...
Çok teşekkür ediyorum böyle harikulade bir çalışmaya imza attığınız için sevgili Erimer...
uugurlu .
çocukluğumda çok okuduğum ve de sevdiğim bir çizgi romandı. Ama büyüyünce sanırım beni pek tatmin etmemiş olacak ki unutulanlar arasına girmiş. Savataged'ında dediği gibi belki de alfa'nın çamur baskusunun bunda etkisi vardır. Erimer dostumuza emekleri için teşekkür ederim. Bakalım renkli ve dijitalin tadı nasılmış :)
Kaç kere okuduğumu bilmediğim ilk macera, şimdi ise pırıl pırıl çalışmasını indireceğim hemen, teşekkürler![]()
Daha önce okuduğumu hatırlamıyorum Dünyayı Darkonlara karşı koruyan bir şövalye Rom. ilginç bir konusu var. Çizer Sal Buscema, tanıdık bir çizerin kardeşi John Buscema çizgileri hemen hemen aynı Conanı hatırlattı... Emek dolu paylaşımın için çok teşekkür ederim erimer, ellerinize sağlık.
ilk defa rom okuyacağım elinize sağlık.
Övgü dolu sözleriniz için teşekkürler. Profesyonel manada yaptığım tek renklendirme zamanında Yılmaz Yayıncılık için yaptığım Larry Yuma'ydı. Şimdilerle bu işi boş zamanlarımda zevkine ve hobi olarak yapıyorum. Şunu da söyleyeyim, yapmaya ve sizlerin izlerin ilgisine mazhar olduğum sürece de paylaşmaya devam edeceğim. Herkese selam ve sevgilerimle.
Çok Teşekkürler Keşke Devamı Gelse...
merhaba
cocukken okudugum bu serıyı bır daha bulamamıstım cok sevımdım bu çalıoşamnzı ve paylaşımınız ıcın lütfen bizim gibi meraklısı ıcın dıger sasyılarınıda eklermısınız renksız olosa bıle elınzıde var ıse tüm seriyi eklemenızı rica ediyorum ve yıne çok degerlı renklendirme çalışmanız için çok teşekkür ederim çok güzel olmuş lütfen devam edınız
Kolay gelsin
Saygılar
cizgi romanlari dawlont etmeden okuyabiliyormuyuz