Konu: Zembla İlhami Alpagut Fasikül Serisi Sayı: 070 - Bir Hain İçin Ölüm Duası

Admin

Seviye: 37 
    Tecrübe: 1,173,432
    Sonraki Seviye: 1,209,937

Beğenmiş
    167
    Beğenilmiş
    961
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu

Zembla Bir Hain İçin Ölüm Duası

Zembla'nın Macerası 69. sayıdan başlayıp 70. sayıda tamamlanmaktadır. 69. sayının baş kısmı maceranın başladığı yerden kopuk olduğu için ayrıca paylaşmaktansa, Macerayı baştan itibaren 70. sayı ile birleştirerek tam macera olarak tarayıp,paylaşmayı tercih ettim. Kapak sorununu da cilt kapağı ile giderdim. Zembla'nın fasikül içindeki macerasında iyi okumalar dilerim.

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]

Konu palio68 tarafından (22.02.19 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kapak Resmi yenilendi.

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Seviye: 51 
    Tecrübe: 12,824,927
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,483
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Zembla okumak, son dönemde oldukça keyifli bir hal almaya başladı , zira Ercu Unlu üstadın el emeği,
    göz nuru çalışmaları, bu konuda biz çizgi severlere yaren olmaya devam ediyor.. Kapak resminden de
    anlaşılacağı gibi, yılların yorgunluğunu üzerinde barındıran, bir nevi naftalin kokulu bu tarz çalışmalar-
    la iç içe olmak, beni oldukça mutlu ediyor... Çizgilere dair gösterdiğiniz özverili çalışmalar adına müte-
    şekkirim üstadım, teşekkür ve saygılarımla...
    .

Admin

Seviye: 37 
    Tecrübe: 1,173,432
    Sonraki Seviye: 1,209,937

Beğenmiş
    167
    Beğenilmiş
    961
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    0 Konu
    Eklenen kapak resimleri:

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 1

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları