Konu: Tom Braks Tay Yayınları Fasikül Serisi No: 440 - Timsah Çetesi

Ercu unlu
    Guest

Tom Braks'ın Fasikül serisinde 440. Sayısında iyi okumalar dilerim.

[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
    Konu palio68 tarafından (04.09.18 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir.

EKDG
    Nereden
    Paraguay

Seviye: 51 
    Tecrübe: 11,977,251
    Sonraki Seviye: 13,849,320

Beğenmiş
    6,147
    Beğenilmiş
    12,271
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Kapakta ilginç bir çizer Ahmet ? Gayet başarılı. Teşekkürler Ercu Unlu ellerine sağlık dostum

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Tecrübe: 12,826,428

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,483
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    449 adet çıkan fasikül serisinin son sayısına en yakın numaramız oldu 440 numaralı fasikül...
    Tay'ın en uzun serilerinden olan Tom Braks fasikül serisi, toplamda 88 macera içeriyor bildiği-
    niz gibi,.. Ehh, bu da bizim yayıncıların, okuru suya götürüp, susuz getirdiği anlamına da geli-
    yor olsa gerek...:)

Teşekkür ve saygılarımla üstadım, eline sağlık...
    .

Ercu unlu
    Guest
    Alıntı savataged Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    449 adet çıkan fasikül serisinin son sayısına en yakın numaramız oldu 440 numaralı fasikül...
    Tay'ın en uzun serilerinden olan Tom Braks fasikül serisi, toplamda 88 macera içeriyor bildiği-
    niz gibi,.. Ehh, bu da bizim yayıncıların, okuru suya götürüp, susuz getirdiği anlamına da geli-
    yor olsa gerek...:)

Teşekkür ve saygılarımla üstadım, eline sağlık...
    Sözlerine katılıyorum. Bazı sayılarda dolgu macera yok ne yazık ki. Ek maceraların Tom Braks'ı renklendirdiklerini düşünüyorum.

Admin
    Nereden
    dünyanın sonu

Tecrübe: 12,826,428

Beğenmiş
    14,656
    Beğenilmiş
    10,483
    Adı Geçen
    0 Konu
    Etiketlendiği
    1 Konu
    Alıntı Ercu unlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ek maceraların Tom Braks'ı renklendirdiklerini düşünüyorum.
    Kesinlikle katılıyorum üstadım, dolgu maceralar konusunda. Eskiden ana kahraman dışında
    aslında pek de önemsenmeyen bir konuydu bu dolgu maceralar meselesi ama kendi adıma
    özellikle 2007den sonra forumlar hayatımıza gireli beri bu konuda çok yol kat ettik ve kimi
    zaman da konu hakkındaki düşüncelerimizi uzun uzadıya yazıp-çizdik yeri geldiğinde.

Hatta geçmişte Tom Braks dolgu maceralarına dair 'Micro' isimli dostumuz oldukça nitelikli
    çalışmalara da imza atmıştı ve nihayetinde Tex Tone, Kit Carson, Buck John gibi kendleri-
    ne ait özel bölümleri olmuştu bu dolgu kahramanların... Kendisinden izin alınmasına mütea-
    kip, gerçekleştirdiği çalışmaları foruma eklemeyi düşünüyorum zamanla, bakalım kısmet...
    .

FACEBOOK'TA PAYLAŞ

Konuya Mesaj Yazanlar: 2

profesyonel web tasarım
© Copyright 2021. Tüm Hakları Saklıdır. Çizgili Kitap | Çizgili Kitap Forum Kuralları