Tom Braks'ın Fasikül serisinde 440. Sayısında iyi okumalar dilerim.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Tom Braks'ın Fasikül serisinde 440. Sayısında iyi okumalar dilerim.
[Yeni üye olduysanız üye onayınızı bekleyiniz ya da üye olmak için TIKLAYINIZ.]
Kapakta ilginç bir çizer Ahmet ? Gayet başarılı. Teşekkürler Ercu Unlu ellerine sağlık dostum
449 adet çıkan fasikül serisinin son sayısına en yakın numaramız oldu 440 numaralı fasikül...
Tay'ın en uzun serilerinden olan Tom Braks fasikül serisi, toplamda 88 macera içeriyor bildiği-
niz gibi,.. Ehh, bu da bizim yayıncıların, okuru suya götürüp, susuz getirdiği anlamına da geli-
yor olsa gerek...:)
Teşekkür ve saygılarımla üstadım, eline sağlık...
.
Kesinlikle katılıyorum üstadım, dolgu maceralar konusunda. Eskiden ana kahraman dışında
aslında pek de önemsenmeyen bir konuydu bu dolgu maceralar meselesi ama kendi adıma
özellikle 2007den sonra forumlar hayatımıza gireli beri bu konuda çok yol kat ettik ve kimi
zaman da konu hakkındaki düşüncelerimizi uzun uzadıya yazıp-çizdik yeri geldiğinde.
Hatta geçmişte Tom Braks dolgu maceralarına dair 'Micro' isimli dostumuz oldukça nitelikli
çalışmalara da imza atmıştı ve nihayetinde Tex Tone, Kit Carson, Buck John gibi kendleri-
ne ait özel bölümleri olmuştu bu dolgu kahramanların... Kendisinden izin alınmasına mütea-
kip, gerçekleştirdiği çalışmaları foruma eklemeyi düşünüyorum zamanla, bakalım kısmet...
.